A Suspiria című 1977-es olasz horrort nálunk Sóhajok címmel mutatták be, és most ehhez a klasszikushoz nyúlt vissza a Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino. A Dario Argento által dirigált eredeti sem volt gyenge eresztés, és úgy néz ki, hogy ez az új sem fog spórolni a feszültséggel.

Dakota Johnsonnál legalábbis simán betette a kaput a forgatás, pedig ő már túl van három közös filmen Jamie Dornannal, és azért az sem lehetett piskóta. Az eredeti Suspiria főhősnője beköltözik egy híres német balettiskolába, ahol a tanoncok válogatott kegyetlenségek közepette kezdenek elhullani.

Guadagnino saját bevallása szerint még nagyon fiatalon látta ezt a filmet, ami nagy hatással volt rá, és már egy ideje szerette volna megcsinálni a saját verzióját. Ő azt mondja, hogy nem remake-et csinált, inkább a maga módján tiszteleg Argento műve előtt. A filmje mögé az Amazon pakolta le a szükséges pénzt, így most éppen azért kapta föl a sajtó a mozit, mert az új Suspiria nem indulhat a Cannes-i fesztiválon, ami kitiltotta azokat az alkotásokat, melyek nem kerülnek filmszínházakba.

Johnson és Guadagnino

Másrészt pedig ott van Johnson sztorija, aki a következőt mondta a forgatásról:

Nos, nem hangzik túl jól, de ideális környezet lehetett egy ijesztő horror forgatásához. Az eredeti még mindig nagyon para, így ha be tudod szerezni, nyugodtan ülj neki! Ez az új várhatóan ősszel érkezik.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon