Szex és Dexter – A sorozatgyilkos öt legjobb csaja
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Olyan szépségek következnek, akik nem a kés, hanem Dexter alatt végezték. Mármint egy-két kivétellel.

Rita (Julie Benz)

A szőke szépség sok évek keresztül boldogított mindenkit idomaival, hogy aztán a negyedik évad végén egy kádban lelje halálát. Nem volt szép dolog. Pedig nagyon vártuk, hogy legközelebb mikor vetkőzik, és ugrik rá hatalmas elánnal a főhősre, de sajnos mindennek vége lett. Véresen.


Dexter és Rita akcióban

Hannah (Yvonne Strahovski)

Fotó: Maxim

Az utolsó Dexter-évad titokzatos szőkéje, akit már a Chuck-sorozatban is megcsodálhatott… mit megcsodálhatott, csodálhatott a nagyérdemű. Tennénk továbbra is mi bármeddig, ha adnának rá alkalmat. Különösen kedves lett a férfiszívnek az a jelenet, amikor a főszereplő alternatív módon használja fel a szőkeséggel a gyilkolásra szentesített fekvőalkalmatosságot.

Lila (Jaime Murray)

A szépséges pszichopata, aki előszeretettel mutatkozott egy szál semmiben. Azóta is bőven akadtak szexis szerepei (például a Spartacus: Az aréna istenei-ben), de itt is annyiszor dobta le a textilt, hogy az egy életműre is elég lenne.


Dexter és Lila

Laci (Cherilyn Wilson)

Ez a Laci nem egy magyar férfi. Ez egy amerikai nő. Ejtsd: Lészi. Talán nem sokan emlékeznek rá, de a hatodik évadban Dexter betéved egy boltba, ahol mit ad isten, a gyönyörű, fiatal eladólány pont összeveszett a barátjával. Mivel hősünknek kellett a fegyvere, akadt egy ötlete. Ennyi szerepe volt a lánynak, de nem felejtjük.

Trisha (Kristen Miller)

Egy újabb egyéjszakás kaland. Megvan még az a jelenet, amikor Dexter a hatodik évad első részében visszatér a régi sulijába? Ott egy bizonyos Trisha nevezetű szuperpuma nem lehetett elég hálás neki, mert sokat leshetett róla dolgozatírás közben. Aztán belelesett a gyilkos gatyájába is. Nem tiltakozott. Mondjuk nem is volt rá esélye...


Dexter, Trisha és az a bizonyos hála

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Tíz ital, amit meg kell kóstolnod, mielőtt a maják elintézik a Földet
Hogyan legyünk milliárdosok egyetlen karácsonyi dalból?

Player Autószalon

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.