Távol álljon tőlünk, hogy játsszuk az erkölcscsőszt, de amit a Madmind nevű stúdió csinált, azért simán beutalnánk őket kényszergyógykezelésre.

A Madmind alapból nem a minőségi munkáiról híres. Már az Agony című játékuk is értékelhetetlenül silány volt, mégis arról beszélt mindenki, hiszen az alkotásban a Pokol bugyraiban kellett mindenféle földöntúli gusztustalanságokkal birkózni. A körítés annyira 18 pluszos volt, annyira öncélúan erőszakos és izzadtságszagúan tabudöntögető, hogy nagyjából mindenkihez eljutott a híre, akit egy kicsit is érdekelnek a videojátékok.

Ez a szépérzéket a földbe tipró polgárpukkasztás annyira bejött aztán a stúdiónak, hogy az Agony nem sokára egy spinoffot is kap Succubus címmel, melyben egy meztelen női démonnal kell feltrancsírozni és megerőszakolni mindent és mindenkit.

Az utóbbiból egyébként már elérhető egy prológus a Steamen, és bizony tiszta lekiismerettel ezt sem ajánlanánk senkinek, mégsem tudjuk azt mondani, hogy ezzel a Madmind elérte a mélypontot. Karácsony örömére ugyanis a csapat a netre ürítette legújabb agymenésének első trailerét, aminek megtekintését egyébként szintén nem ajánljuk senkinek, mert ennél lélekrombolóbb dolgot nemigen láttunk már jó ideje.

A Tormentor című rémálomban a játékos egy lassan de biztosan megőrülő kínzómester bőrébe bújhat bele, aki a dark weben közvetíti, ahogy embereket kínoz halálra.

Ebből a témából akár még egy egész komoly médiakritikát is ki lehetne pörgetni, de a trailer alapján szó sem lesz ilyesmiről, inkább egy céltalan kínzáspornóról beszélhetünk, amiben szemeket kell kinyomni, végtagokat lenyisszantani és még ki tudja hányféleképpen kínál arra lehetőséget a program, hogy a játékos megundorodjon saját magától.

A trailert itt nézheted meg, ha mindenképpen ilyesmire van szükséged egy nappal Szenteste előtt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Deadpool és Rozsomák durván egymásnak esnek közös filmjük teljes előzetesében

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés