Schwarzeneggert is utoléri az eltörléskultúra? Az osztrák tölgy most darázhat, egy angol színésznő ugyanis megosztott róla egy olyan sztorit, ami biztosan sokakban fog rossz szájízt hagyni maga után. Miriam Margolyes szájában biztosan hagyott.

Az angol színésznő az Ítéletnap című 1999-es horror-akciófilmben játszotta a Sátán húgát, akit a film egy pontján Schwarzi a földre kényszerít, és ekkor olyasmi történt, amit magunktól mi nemigen találtunk volna ki.

Miriam Margolyes színházi színészként is ismert

A színésznő az I've Got News For You podcastben mesélt az Arnolddal kapcsolatos véleményéről és az említett film forgatásán szerzett élményekről, amit a saját szavaival adunk tovább:

Teljesen el van telve magától, és engem nem is érdekel. Ő egy republikánus, akiket én nem nagyon szeretek. Igazából meglehetősen modortalan volt. Belefingott az arcomba. Namármost, természetesen én is fingok, de nem fingok emberek arcába, ő viszont szántszándékkal ezt csinálta, egyenesen az arcomba.

Kemény vád, amit azért illik alátámasztani. Margolyes így mutatja be az elkövetés körülményeit:

Én játszottam a Sátán húgát és ő a filmben megölt engem, így olyan testhelyzetbe kerültem a földön, amiből nem tudtam szabadulni. És fingott. Ez nem is a felvételkor történt, hanem a szünetekben, de azóta sem bocsátottam meg neki.

A Variety megkereste Schwarzeneggert, hogy kommentálja a dolgot, de a felkérésre még nem érkezett válasz. Mi előre szólunk, hogy – ha igaz is a sztori – ezért nem fogjuk bojkottálni a Terminátor filmjeit, legfeljebb néha majd az eszünkbe jut, hogy vajon milyen légkör uralkodhatott a forgatáson.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Quentin Tarantino szerint ez az alkotás minden idők legjobb mozifilmje