Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Wonder Woman sem tér vissza a nyáron. Ezzel az egésszel viszont iszonyú jól járhat a Mulan.

Már nagyon szerettünk volna mozizni, de úgy látszik, még tovább kell várnunk. Amikor már azt hittük, minden sínen van, megint elcsúszott néhány film bemutatójának dátuma. A Mátrix 4 2021. május 21-ről 2022. április 1-re, a Wonder Woman 1984 augusztus 14-ről október 2-re, a Tenet pedig július 17-ről július 31-re. És itt a lényeg.

Az utóbbi ugyanis azért is fontos, mert az AMC mozihálózat a hírek szerint a Tenetre nyitná újra a termeit, és igen nagy valószínűséggel ez lenne a helyzet itthon is a Cinema Citynél, bár konkrét infó ezzel kapcsolatban még nem került ki. Azt viszont a mozihálózat PR-igazgatója már több helyen is nyilatkozta, hogy amíg nincs nagy blockbuster, nem igazán tudnak mit vetíteni. Így nagy valószínűséggel a nagy hálózatok újranyitása ezzel csúszni fog, hiszen minden nagy film premierje csúszott, egyetlen film viszont szépen tartja magát, és ez a Mulan.

A Disney élőszereplős remake-je lehet ennek a csúszásnak a nagy nyertese, ami továbbra is július 23-án érkezne a tervek szerint, így beelőzné a Tenetet, és valószínűleg boldog-boldogtalan rohanna rá mozizni, hiszen így ez lenne az első film, amit a járvány kitörése óta nagyvásznon láthatunk. Így sem lenne rossz, de azért a többi csúszásnak nem annyira örülünk.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.