Az elmúlt napok egyik legjobban pörgő Reddit-posztjában egy havas hegyoldalról készült fotót láthatunk. Rajta pedig egy hatalmas emberfejet, amely árnyékként vetül lá a 3404 méter magas Lone Mountain oldalára.

Az Amerikai Egyesült Államok legészakibb államában, a Kanadával határos Montanában lőtték a képet, amely közel nyolcezer upvote-nál, azaz pipánál tart. Így természetesen sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy miképp vetítettek egy emberi fejet a három Kékes tető magasságú hegy oldalára.

Az egyik topkommentelő még szemfülesebb volt, ő ugyanis a fej bal oldalán egy csecsemőfej sziluettjét is felfedezte. És ha jobban megnézzük, tényleg.

A kettős fejforma állítólag a hegyoldal és a rajta lévő hóréteg sajátos formája alakult ki, úgyszólván egy természetes árnyékról van szó. Na de tudjátok, ki hiszi el mindezt azok után, hogy mint kiderült, a Loch Ness-i szörny a Kabai víztározóban pancsolhat, a világ másik végén fekvő Paektu-hegy pedig nemes egyszerűséggel megüdvözült Kim Dzsongun látogatása után. És azt se feledjük, hogy Montana állam az amerikai kontinens egyik leggyérebben lakott vidéke, amely többek között Twin Peaks települését is ügyesen bújtatja a nyilvánosság előtt.

Ez is érdekelhet:

Mucsi Zoltán és a zsémbes macska ősi tánca megigézett minket

Ha elég sokáig nézzük őket, meg fog csapni minket a felismerés szele: ezek ketten vitathatatlanul rokonlelkek.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában