Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Január 24-én érkezik újra közénk Schwarzenegger, de egy rövid, ám annál akciódúsabb jelenetet máris érkezett új filmjéből.

Shwarzi az utóbbi években a fegyvert letéve inkább a politika oltárán áldozott, most azonban újra átugrik néhány ablakon és lelő pár rosszfiút a január 24-én mozikba kerülő Erőnek erejével című akciófilmben, ahol egy csendes határvároska seriffjeként néz szembe az FBI által körözött mexikói  gengszterrel.  A látványos agymenésben a humor is fontos szerepet kap, amire nem csak az egykori terminátor, hanem a Jackass-filmekből ismert Johnny Knoxville jelenléte is garancia. A két sztár nagyon élvezte a közös munkát.

"Hihetetlen élmény volt! Bálványként imádtam gyerekkoromban, és most meg közös filmet csináltunk! Valóra vált az álmom, hogy Arnold Schwarzeneggerrel forgathattam" – mesélte lelkesen Knoxville az Access Hollywood riporterének. Arnie hasonlóan jókat mondott Knoxville-ről, akinek karrierjét már elég régóta figyeli, és gyerekeivel együtt nagy rajongója a kissé dilis sztárnak, aki bármit be mer vállalni.

"Nagyon vicces srác, akivel nem árt ha vigyáz az ember! Sokszor improvizált a forgatás során, sose tudtuk, hogy éppen mi vár ránk a következő pillanatban. De pont erre volt szükségünk, a humorára, az őrültködéseire, és a merészségére" – tette hozzá Schwarzenegger. Egy rövidke jelenetet máris megnézhetünk a filmből. Nem lesz ez rossz...

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
A 85. Oscar-díj jelöltjeinek teljes listájához
2013 legjobban várt huszonöt filmjéhez

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.