Ez a honlap segít megúszni a legdurvább horrorfilmes ijesztéseket

Ne kerteljünk: a székről felugrasztós ijesztgetés a horrorfilmek legpronyóbb eszköze. Egy igazán tehetséges rendező tud úgy is nyomasztó, félelmetes filmet forgatni, hogy nem pakolja tele az alkotását jump scare-ekkel. Épp emiatt nem mindenki élvezi, ha ilyenekkel traktálják.

A számukra pedig most egy nagyon jó hírrel tudunk szolgálni, létezik ugyanis egy szájt, mely kilistázza az ugráltatós horrorokat. Nem csak azt tudhatod meg innen, hogy mely filmekben kell ilyesmitől tartanod, de egy ötös skálán még el is helyezi az alkotásokat a szerint, hogy mennyire pakolták tele az adott filmet ilyen jelenetekkel.

Érdekes, hogy egy olyan klasszikus, mint Az ördögűző csak 1,5 pontot kapott, míg az Insidious első része ötöt, amiből azonnal le lehet vonni a megfelelő konzekvenciákat: William Friedkin tud rendezni, James Wan pedig hozzá képest rohadtul nem, hiszen nem vitás, melyik a jobb és félelmetesebb mozi. Wan mottója valószínűleg a következő lehet: ha nem tudsz hangulatot teremteni, legalább szarasd be a közönséget!

Ha történetesen te bírod az ilyesmit, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a remek válogatást, ha viszont sok más nézőhöz hasonlóan bírod a horrort, de borzalmasan fárasztanak az ugrasztások, akkor szeretni fogod a Where's the Jump? nevű szájtot:

Full Movie List

Please browse our full database below. We currently have full jump scare counts and time stamps for over 450 horror, thriller, and sci-fi titles. If you can't find the movie you are looking for feel free to contact us and we will do our best to add it.

Az oldalon minden egyes filmnél szépen kigyűjtve megtalálod, pontosan mikor, és mivel akarja rád hozni a rendező a szívbajt.

Ismét bebizonyosodik, hogy az internet csodálatos hely is tud lenni.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon