Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A szupersztár kívánságlistája meglepően szerény a saját nagyságához képest.

Már csak egy hét és jön a Mester, aki végre visszatér ahhoz, ami a legjobban áll neki: saját különbejáratú basszusgitárjához, és a régi hangszereléshez. Na nem mintha bármi baj lett volna a Symphonicity turnéval, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, Sting akkor az igazi, amikor a régi felfogásban zenél. Most már azt is tudni lehet, miket kér Budapesten az öltözőjébe, a listát elnézve pedig nyomát sem látni sztárallűröknek, vagy elszálltságnak.

Sting „extra kívánságai” között mindössze egy kényelmesen berendezett öltöző szerepel egy állólámpával, zöld növényekkel, valamint internet kapcsolattal. Nincsenek túlzott elvárásai az étkezéssel kapcsolatban sem: friss gyümölcsöket, minőségi vörösborokat, szobahőmérsékletű ásványvizet, gyömbért és citromot kell bekészítenie a szervezőknek.

A Live Nation koncertszervező cég elárulta, hogy a produkciónak 21 magyar technikus segít a koncert napján az építésben. 8 kamion és 2 busz szállítja a közel 300 négyzetméteres színpadot és a technikai felszerelést. A turné 35 fős saját stábbal rendelkezik, amelynek a nagyrésze technikai szakember, azonban saját szakács is utazik velük.

Minden helyszínen a koncert előtti délutánon próbát tartanak, ahol egyrészt megpróbálják a lehető legjobb hangzást beállítani az adott teremre, illetve Sting és az 5 fős kísérőzenekara gyakran újabb ötleteket is kipróbál az előadásokra.

Gordon Sumner jövő hét kedden érkezik, setlistjében pedig szólódalai mellett a régebbi Police dalok is helyet kapnak. De jobb, ha nem szólítjuk Gordonnak, mert saját bevallása szerint a saját anyja, sőt még a gyerekei is Stingnek hívják, így ha valaki eredeti nevén szól hozzá az utcán, már nem is figyel fel. És ez nem beképzeltség, egyszerűen csak elszokott tőle. Szóval a vélhetően telt házas koncerten is jobb, ha művésznevét kántáljuk nagy hangerővel.

És azt olvastad, hogy mit kért a Prodigy az öltözőjébe Budapesten?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.