Az internetes párkeresés manapság nem könnyű meló, hiszen az esetek nagy részében a képeiden múlik minden. Épp ezért annyira népszerűek a különböző filterek az Instagramon, melyek még egy gyengébb fotóból is képesek egy olyat faragni, amit már kicsit könnyebb szívvel küldesz el a másiknak.

Aztán a személyes találkozón jön a meglepi, amikor kiderül, hogy egyik fél sem úgy néz ki, de ez már egy másik történet. A lényeg, hogy filterek hatékony alkalmazásával bárki könnyedén emelhet a szexiségi értékén egy-két pontot, és ezzel a neten nyomuló szinglik általában élni is szoktak.

De nem Glenn Embrey, aki alapból így néz ki:

Glenn-nel egyébként nincsenek nagy bajok, de azt azért minden jószándékunk mellett is el kell ismerni, hogy a fentihez hasonló képekkel bizony nemigen lehet nagy eséllyel pályázni a Tinderen, ahol tényleg minden második szembejövő topmodellnek hazudja magát.

Glenn-nek tehát az egyik ismerőse adott egy jó tanácsot, hogy használjon a képein filtereket, mert akkor jobban fog tetszeni a nőknek. Emberünk pedig okos ember, aki hallgat az okosabbra, és a következő szöveg kíséretében összesen hét fotót posztolt a Facebookra:

Valaki azt mondta nekem, hogy a hölgyek sokkal vonzóbbnak fognak látni, ha filteres képeket posztolok magamról. Vannak kétségeim, de hát mit tudhatok én, igaz? Úgyhogy itt vannak. A telefonom tutira fel fog robbanni.

Ez pedig itt a termés:

Az már igazából mindegy is, hogy Glenn tisztában volt-e vele, hogy a javasolt filterek nem egyenlőek a kezében látható kávé-, olaj- és légszűrőkkel, hiszen a bejegyzés jelenleg 135 ezer megosztásnál tart. A sztori elragadó, így egészen biztosak vagyunk benne, hogy Glenn Embrey hamarosan be fog csajozni.

Akár hülye volt szegény, akár zseni, a célját ezzel tutira eléri.

(via)

Ez is érdekelhet:

Ez a kutya már nem is ugrik, hanem repül

Ha nem készült volna videó, nem hinnénk el.

És ezt olvastad már?
Elkészült a Szomszédok taktikai kártyajáték, vége az unalmas őszi estéknek