Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bizony, ennyire telik az idő! Idén negyven éves Ridley Scott legendás klasszikusa, az Alien, vagyis bocsánat, az A nyolcadik utas: a Halál, melyet a Fox az IGN-nel együttműködve méltóképpen akart megünnepelni. Meg is dobtak némi pénzmaggal néhány rajongót, hogy forgassanak vérbő rövidfilmeket a nyáladzó xenomorph főszereplésével.

Rendezői tapasztalattal vagy egyáltalán nem, vagy csak közvetve rendelkező emberekről beszélünk, a létrejött alkotások ezért igen hullámzó minőségűek. Mutatjuk őket a szerintünk leggyengébbtől a legjobb felé haladva.

6. Alien: Containment

Egy teherhajó megsemmisülése után egy maroknyi túlélő próbál rájönni, nem fertőzött-e valamelyikük. Gyenge trancsírozás, borzasztóan amatőr színészek, minimális (vagy inkább semmi) Alien-hangulat. Csak elvakult rajongóknak!

5. Alien: Night Shift

Egy bányabolygóra érkezik két űrkamionos, hogy leverjenek egy jó pofa sört, de az egyikük komoly bélproblémákkal küszködik. Itt sajnos már a belgyógyász sem segít.

4. Alien: Harvest

Ebben A bolygó neve: Halál hangulatát megidézni akaró epizódban egy csapat menekül villogó szervízfolyosókon a rettenet elől. Egy fokkal jobb, mint az előzőek, de sajnos nem igazán lehet izgulni a szereplőkért.

3. Alien: Alone

Ez a megosztó epizód nem az eredeti Alien-filmeket, hanem a Prometheus-t és annak folytatását, az Alien: Covenant-ot vette alapul. Érdekesség, hogy játszik benne az Aliens Hudsonját alakító Bill Paxton fia, James Paxton.

2. Alien: Specimen

Ez az első olyan epizód, amit szívesen megnéztünk volna egy kicsit hosszabb verzióban is. Ezúttal egy üvegházban megy a sikítozás.

1. Alien: Ore

A vitathatatlan csúcs, ami már nemcsak egy csapatnyi lelkes, de nagyon amatőr rajongó alkotásának, hanem profi filmesek munkájának tűnik. Szerethető karakterek, retro-sci-fi életérzés, izgalmas rendezés. Így kell ezt csinálni!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.