Minden tekintetben jobb lesz, mint az elődje. Mondjuk van hova fejlődnie.

A PSVR nem volt feltétlenül az az eszköz, amitől az ember elájult volna, vagyis bocsánat, éppen hogy az volt, ha nem bírta a VR nyújtotta csodákat, inkább mondjuk úgy, hogy egy kedves kis első lépcsőfok volt valami sokkal jobb felhasználói élmény felé. Úgy tűnik, annyira már nem is kell sokáig várnunk, hogy megkapjuk ezt a sokkal jobb felhasználói élményt, ugyanis most már hivatalos, hogy érkezik a PSVR2 a PlayStation 5-höz.

Eleve ott indul a sor, már ami a korábbi hibák kiküszöbölését illeti, hogy a PSVR2 már csak egyetlen kábelen keresztül kapcsolódik majd a PS5-höz az előző kábeltenger helyett. A fejlesztők sokkal jobb felbontást, sőt, még új VR-kontrollert is ígérnek, amire persze nagy hatással lesz a DualSense, aminél jobb hírt nem nagyon mondhattak volna.

A fejlesztők elárulták a PlayStation Blogon, hogy a PSVR2 még korai fejlesztési stádiumban van, szóval nem érdemes rá 2021-ben számítani, hiszen még rengeteg megoldandó feladat és finomítás vár az eszközre. De ha minden igaz, akkor sikerül vele megvalósítani mindazt, amit már elvártunk volna az előző verziójától is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.