Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tanácsokkal Dunát lehetne rekeszteni, főleg ha ismerkedésről van szó, de a Ragadd meg a puncijánál fogva! típusú szösszenetek mellett vannak olyanok is, melyeket már csak azért is érdemes megfogadni, mert látod, ki adja.

A Hogyan közelítsünk meg egy vonzó idegent? kérdéskörben pedig jelenleg ennél a videónál nem tudunk relevánsabbat, a klipben szereplő hölgy ugyanis nézésre és hallásra igencsak okosnak és érzékenynek tűnik, vagyis pont olyannak, akivel egy átlag szingli szívesen megismerkedne.

A lány a TikTokon mesélte el, mi történt vele a minap: egy Michael nevű kanadai srác egy parkban szólította meg, és az egészet annyira előzékenyen és szimpatikusan csinálta, hogy végül telefonszámmal távozhatott a helyszínről.

@internetyentaShout out to a lovely Canadian man named Martin who put himself out there today 🙃

♬ original sound - Simone Grossman

A lényegesebb pontok, melyek végül hozzásegítették Michaelt a sikerhez, a következők voltak:

  • Nem ment túl közel a lányhoz, így egyáltalán nem tűnt tolakodónak. Érdemes tehát tartani néhány lépés távolságot a kiszemelttel, miközben beszélsz hozzá!
  • Nem a lány külsejét dicsérte meg, amivel azonnal pozitív benyomást tett rá. A fizikai attribútumok emlegetése helyett ezernyi más módon lehet bókolni egy lánynak. A vidámságot, az illetőt körüllengő pozitív energiákat dicsérve nem hozod zavarba az illetőt.
  • Michael úgy szólította meg a lányt, hogy egérutat biztosított neki, ha esetleg az valamiért nem szerette volna fogadni a közeledést. Sokan stresszként élik meg, ha egy idegen megszólítja őket, ami végső soron érthető. Ha már az első percben egyértelműve teszed, hogy nincs azzal semmi baj, ha a másik nem szeretne ismerkedni, azzal kvázi leveszed a terhet a válláról és komfortos környezetet teremtesz a számára.
  • Michael azt is tudta, hogy a lány a barátnőjével van ott, és a randimeghívással megvárta, amíg a barátnő visszatér. Ez is szimpla udvariasság volt, mivel az illető tudta, hogy a barátnője társaságában a lány könnyebben át tudja gondolni a dolgot. Apró figyelmesség, de ismét csak sokat elmond az emberről.

Ezeket röviden így tudnánk összegezni: az udvarissaág soha nem megy ki a divatból. Gyakorold!

(főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.