Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mit is szokás ilyenkor mondani? Ja, igen: muhaha!

És tegyük is hozzá gyorsan, hogy igazából mi ennek szívből örülünk. Gunn ugyanis azt követően, hogy a Disney tízéves (valóban ízléstelen, de azért talán megbocsátható) viccei miatt kirúgta Gunnt az A galaxis őrzői-franchise rendezői és forgatókönyvírói székéből, a Warner nem sokat teketóriázott, és berántotta a szakembert a saját csapatába.

Ez pedig egyelőre kiváló döntésnek tűnik, hiszen a DC filmes univerzuma – már bocsánat, de – döglődik. Zack Snyder sajnos az üres, humortalan pózerkedéssel úgy elcseszte az egészet, ahogy illik, ezért a Warnernek egyedi látásmódú, jó humorú alkotókra van szüksége. Gunn pedig pontosan ilyen. Annyira ilyen, hogy tulajdonképpen az Őrzők szinte csak neki köszönhetik, hogy a Marvel mozis univerzumának legkedveltebb hősei lettek igen rövid idő alatt.

Ennél is jobb hír, hogy a rendező azonnal megkapta első projektnek az Öngyilkos osztag 2-t, ami szintén egy csapatról szól, így minden esély megvan arra, hogy emberünk ismét brillírozni fog, és végre a DC is a moziba tud küldeni egy maradéktalanul élvezetes alkotást.

Azt ugyan még nem tudjuk biztosan, ki fogja megrendezni a mozit, de van egy pokolian erős tippünk: a Warner nem fogja kihagyni a ziccert, és ezzel is Gunnt fogja megbízni.

Úgy legyen!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.