A Warner Bros. igen szokatlant lépett, amikor úgy döntött, hogy a Wonder Woman 1984-et idén decemberben egyszerre mutatja be a filmszínházakban és teszi elérhetővé az HBO Maxon, és most az is kiderült, hogy ez csak a jéghegy csúcsa.

A Warner Bros. Pictures Group ugyanis bejelentette, hogy a TELJES 2021-re tervezett katalógusát egy teljesen új forgalmazási modellben fogják eljuttatni a közönséghez, ami azt jelenti, hogy

Az egy hónap eltelte után az alkotások már csak a mozikban lesznek elérhetőek. Igen, döbbenet, de ez a modell a Warner összes 2021-re tervezett filmjét érinti, köztük olyan címekkel, mint a

Ez a filmszínházak számára olyan lehet, mint egy jól irányzott rúgás a szájba, és egyelőre mi sem tértünk még magunkhoz, hiszen a szemünk előtt alakul át a szórakoztatóipar, de olyan módon, amit egy éve még legvadabb álmainkban sem mertünk volna elképzelni.

Mindezt Ann Sarnoff jelentette be, a Warner jelenlegi CEO-ja, és mivel nincs április 1-je, meg egyébként sem egy vicces évet írunk, ezt kénytelenek leszünk el is hinni neki.

A terv egyelőre csak az elkövetkező évre vonatkozik, de ha bejön a dolog, könnyen lehet, hogy örökre megváltozik az, ahogyan a nagyköltségvetésű filmek eljutnak a közönséghez.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.