Amikor egy óvónőre gondolunk, általában egy kedves, jó szándékú, ártatlan hölgyet képzelünk el, aki tiszta szívű gyermekeknek énekelgetve magyarázza el a különböző színek és formák mibenlétét. A pornóipart már pár fokkal nehezebben kötjük velük össze.

Az még rendben is van, hogy néhány óvónő mellékállást is vállal, némi extra bevétel mégiscsak jól jön. Így volt ezzel a 21 éves Nina Skye is, aki egy keresztény előkészítőben dolgozott, kiegészítésképpen pedig szorgosan pornózott.

Egészen szép kis extra összegeket akasztott le ezzel addig, amíg az intézmény vezetői rá nem jöttek erre. Nina elmondása szerint próbálták meggyőzni őt, hogy hagyjon fel a pornózással és fókuszáljon csak a tanításra, ehhez még extra segítséget, fizetésemelést és tanácsadást is ajánlottak, mindhiába. A fiatal pedagógus mindennek ellenére a felnőtt filmezés mellett tette le a voksát.

Ebben pedig két dolog játszhatott közre. Egyrészt jobban keres vele, hiszen egy-egy forgatásért cserébe 2500 dollárt (kerekítve 700 ezer forint) kap, másrészt pedig saját bevallása szerint imádja a szexet.

Azt mondták, hogy nem dolgozhatok ott tovább, mert ez ellenkezik a hitvallásukkal, a paráznaságra vonatkozó nézeteikkel, mint például a házasság előtti szex, én pedig épp ezt teszem. Pedig ők tényleg nagyon igyekeztek engem rábírni, hogy maradjak

- mondta el Nina egy interjúban, aki továbbra sem érti, miért nem férhet meg egymás mellett a két munkaköre, hiszen ő tanítani és szexelni is imád. Éppen ezért reméli, hogy visszatérhet majd még valamilyen iskolába, ám azt kétli, hogy egyházi és magánintézmények alkalmaznák ezek után.

(Instagram) (via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában