És nem is hangzik rosszul a koncepció.

A Space Jam 2-ről egyelőre nem lehet túl sokat tudni azon kívül, hogy LeBron James veszi át Michael Jordan helyét, és hogy valamilyen módon megint csapatot kell alkotnia Tapsi Hapsiékkal, hogy legyőzzön egy rakás rosszarcút valamilyen kosármeccsen. Most azonban egy érdekes pletyka került elő, egy Ben Mekler nevezetű fazon ugyanis elég hihető infókat kiszivárogtatott ki a folytatásról, amik meglepően őrültnek, de teljesen elfogadhatónak tűnnek.

Szerinte ugyanis a Space Jam 2 forgatókönyve egy nagy utazásról szól a Warner filmes univerzumán belül. LeBron és fia a Warner stúdiójában nézelődnek, amikor valaki megragadja a hatalmat a karakterek fölött. Ez a valaki Don Cheadle lesz, LeBronéknak pedig Tapsiék segítségére lesz szükségük, hogy kimeneküljenek ebből a rémálomból, és persze igen, a végén le kell játszaniuk egy meccset a gonoszok ellen.

A nagy kalandban valahogyan előkerül majd rengeteg Warner filmes karakter, például a Maszk, de még Harry Potter-szereplők is beszállnak a buliba. Ez egyébként marha jól hangzik, főleg, ha a jól megszokott Looney Tunes-humorral lesz nyakon öntve. A Space Jam 2 jövőre kerül a mozikba, de nagy téteket már semmire sem tennénk. Maximum Tapsi Hapsiék győzelmére.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.