Minden eddiginél nagyobb darabszámú moduláris épület érkezik a Legótól, így a belvárosi házak sorába az Icons sorozatú Természettudományi Múzeum csatlakozik.

Egyre magasabb és egyre részletesebben kidolgozott moduláris épületek után a Lego Icons Természettudományi Múzeum most csak kétszintes, cserébe viszont a tizedik évfordulós Assembly Square-nél is több elemből épül meg az átlagosnál nagyobb területre, így lesz 38 centiméter széles, 31 centiméter magas és 25 centi mély.

Bejárata mellett egy brachioszaurusz csontváza magasodik az első emelet szintje fölé, és ez csak a kezdet. A múzeumban kisebb kiállításokat rendeztek be, így látható a kardfogú koponyája, több kövület és dinoszaurusz tojások is, de különböző mókás szituációkat is fel lehet fedezni a termekben. Emeletére érve egy bolygótérkép jelenik meg, de ezen a szinten található a kurátor irodája is.

Élénk színeivel ez a szett is tökéletesen illeszkedik a legújabb moduláris házak sorába. A moduláris ebben az esetben azt jelenti, hogy önállóan is kiállíthatóak, de a korábbi épületekhez kapcsolva egy egész utcát lehet kirakni ezekből a szettekből. 4014 elemből épül fel a Természettudományi Múzeum, mely október 30-tól előrendelhető és december 1-jén kerül a boltokba háromszáz eurós áron.

Ez is érdekelhet:

New Orleans-i dzsesszklub hangulatát hozza a Lego új készlete

Felnőtteknek szól a Lego új moduláris épülete, mely az éjszakai élet elegánsabb oldalát mutatja meg.

Állati jó a Lego Icons klasszikus Land Rover Defendere

Na, ki fog rohanni a Lego boltba április első napján a Defenderért? Szerintem sokan.

Támogatott és ajánlott tartalmaink