Az ilyen könnyfakasztó sztorikból szokott film készülni az USA-ban.

Az America’s Got Talentban minden évben előhúznak olyan szereplőket, akiknek az énektudása mellett komoly, mély sztorija is van – hiába, ez Amerika. Nos, Mandy Harvey produkciója minden igényt kielégít, emellett pedig erős edukációs szerepe is van: nincs olyan, hogy lehetetlen.

Már felnőttként, 18 évesen süketült meg a most 29 éves lány, de nem adta fel álmát, hogy zenéljen, énekeljen, így izommemóriából, online hangolók és egyéb hasonló eszközök segítségével újra felfedezte a zenét, és boldog. Most például mezítláb állt fel, hogy így a talpán érezze az ütemet, de a legtöbb dologban egyszerűen arra hagyatkozik, hogy bízik magában. És ami cseppet sem lényegtelen, hogy nagyszerűen és tisztán énekelt. Elképesztő csaj.

Mandy egyébként a saját szerzeményét adta elő, ő írta a szöveget, így ezek együttese egy masszív sírdogálást okozott a nézőtéren, az általában rohadék Simon Cowell pedig rácsapott a Golden Buzzer gombra (egyenest az élő show-ba jutott), miután azt mondta Mandynek: „Azt hiszem, ehhez nem kell majd jeltolmács.

Itt egy másik Golden Buzzeres versenyző:

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon