Hatalmasat énekelt a lány az America’s Got Talentben, pedig nem hall
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az ilyen könnyfakasztó sztorikból szokott film készülni az USA-ban.

Az America’s Got Talentban minden évben előhúznak olyan szereplőket, akiknek az énektudása mellett komoly, mély sztorija is van – hiába, ez Amerika. Nos, Mandy Harvey produkciója minden igényt kielégít, emellett pedig erős edukációs szerepe is van: nincs olyan, hogy lehetetlen.

Már felnőttként, 18 évesen süketült meg a most 29 éves lány, de nem adta fel álmát, hogy zenéljen, énekeljen, így izommemóriából, online hangolók és egyéb hasonló eszközök segítségével újra felfedezte a zenét, és boldog. Most például mezítláb állt fel, hogy így a talpán érezze az ütemet, de a legtöbb dologban egyszerűen arra hagyatkozik, hogy bízik magában. És ami cseppet sem lényegtelen, hogy nagyszerűen és tisztán énekelt. Elképesztő csaj.

Mandy egyébként a saját szerzeményét adta elő, ő írta a szöveget, így ezek együttese egy masszív sírdogálást okozott a nézőtéren, az általában rohadék Simon Cowell pedig rácsapott a Golden Buzzer gombra (egyenest az élő show-ba jutott), miután azt mondta Mandynek: „Azt hiszem, ehhez nem kell majd jeltolmács.

Itt egy másik Golden Buzzeres versenyző:

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.