Már a mozikban láthatod Németország válaszát a Halálosabb iramban-filmekre, a premiert pedig persze a hazai mantás közösség is megünnepelte egy minitalálkozóval.

A Manta, Manta a kilencvenes évek elejének egyik legsikeresebb német filmje volt, nemcsak hazájában, de Magyarországon is nagy kultusza lett. Ez a film tette világsztárrá Til Schweigert, aki később a legsikeresebb német filmek mellett olyan mozikban szerepelt, mint a Becstelen brigantyk, az Artúr király és az Atomszőke.

A most elkészült folytatás, a Manta, Manta: Padlógáz! nemcsak a nosztalgiáról szól, hanem önálló filmként is megállja a helyét.

Nem akarja magát komolyan venni, ezért a humoros részek és a látványos akciók váltják benne egymást, egy kicsit mintha Németország válasza lenne a Halálos iramban-filmek végtelen sorára. Mutatjuk is az előzetesét:

A Manta, Manta folytatása az első epizódhoz hasonló sikert aratott Németországban,

és most már a magyar mozikban is be tudsz ülni Berti, az egykori nagymenő autóversenyző sztorijára, aki lecsúszott életét azzal próbálja megmenteni, hogy egy tuningolt Mantával indul újra versenyezni. A bemutatót a hazai mantások is nagyon várták, a premier napjára rögtönzött Opel-minitalálkozót szerveztek a Lurdy-ház parkolójába, és a képeken láthatod, hogy a találkozó végül nem is volt annyira mini.

A Mantával egyébként az Opelnek is vannak tervei, ezekről olvashatsz ebben a cikkünkben:

Legendás nevet éleszt fel az Opel, visszatér a Manta

Az Insignia utódjáról is kiderültek részletek.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez a fotó olyan, mintha az MI csinálta volna még az MI-korszak előtt

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés