Margot még május közepén érkezett meg Budapestre Simon Pegg-gel és Mike Myersszel együtt a Terminal című film forgatására. A színésznő gyönyörű, két lábbal a földön jár és imádja a focinkat.

Ha a név alapján nem lenne világos, kiről beszélünk, akkor kicsit felfrissítjük az emlékezeted. Ő játszotta Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) meseszép feleségét az A Wall street farkasa című remek moziban, és ezt soha nem fogjuk neki elfelejteni.

A színésznő annyira tetszik nekünk, hogy anno simán kikiáltottuk a hét nőjévé, a fenti moziban előadott észbontó meztelenkedésének pedig külön cikket szenteltünk, biztos, ami biztos.

Margot-ról nem most fogsz utoljára hallani idén nyáron, hiszen a Suicide Squad - Öngyilkos osztag Harley Quinnjeként augusztusban ismét beveszi a vásznakat, de ha szerencséd van, nem kell addig várnod a találkozással. A színésznő ugyanis a jelek szerint úgy jár-kel a fővárosban, mintha csak egy jó nő lenne a szomszédból.

Dávid nevű olvasónk ezt az alant látható képet a magyar-izlandi meccs alatt lőtte a Szabadság téren. Margot kedvesen mosolyog egy rozéfröccsel a kezében, miközben a kivetítőn a válogatottunk lejátssza a szigetország nemzeti tizenegyét a pályáról.

Még egy ok, amiért a holnapi meccset valamelyik köztéri népünnepélyen kell megnéznünk. Nem lehet rossz egy ilyen káprázatos nő mellett ordítani a "Ry-Ry-Hungary"-t, ugye?

És ezt olvastad már?
Tíz dolog, amit már rohadtul ununk, még sincs nélkülük karácsony