Miért terjesztettük anno mindannyian, hogy Marilyn Manson kivetetett bordákat, hogy szájjal kielégítse magát?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Neked is megvolt ez a gyerekként nagyon menőző, „de tényleg, ez tök komoly” legenda, hogy Manson kivetetett bordákat, hogy leszophassa magát? Vajon miért terjesztette ezt anno az összes gyerek? Utánajártunk.

Szóval a dolog: nem igaz, természetesen, Manson maga is többször megcáfolta már a híresztelést. De vajon honnan ered az egész?

Szóval a legenda egy 1994-es, december 27-én történt koncertjére visszavezethető, amikor Mansont 16 órára lecsukták közszeméremsértésért. A vád az volt, hogy színpadon, élőben leszopott valakit koncert közben.

Azonban nem ez történt, hanem a Jack Off Jill zenekar énekese, Jessicka is ott volt a színpadon egy műanyag pénisszel az ágyékán és erre cuppant rá Manson, de valódi farok nem került elő az egész dologban. Erről lett valamilyen furcsa, félreérthető fotó és ez a sztori mutálódott valami bizarr módon oda, hogy Manson kivetette a fél bordakészletét, hogy magát kielégíthesse. Manson maga így reagálta az egészet:

És hogy ez az elmutálódott sztori hogyan jutott el oda, hogy gyerekként mi is úgy terjesztettük, mintha nem lenne holnap… az örökké rejtély marad.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.