Miért terjesztettük anno mindannyian, hogy Marilyn Manson kivetetett bordákat, hogy szájjal kielégítse magát?

Neked is megvolt ez a gyerekként nagyon menőző, „de tényleg, ez tök komoly” legenda, hogy Manson kivetetett bordákat, hogy leszophassa magát? Vajon miért terjesztette ezt anno az összes gyerek? Utánajártunk.

Szóval a dolog: nem igaz, természetesen, Manson maga is többször megcáfolta már a híresztelést. De vajon honnan ered az egész?

Szóval a legenda egy 1994-es, december 27-én történt koncertjére visszavezethető, amikor Mansont 16 órára lecsukták közszeméremsértésért. A vád az volt, hogy színpadon, élőben leszopott valakit koncert közben.

Azonban nem ez történt, hanem a Jack Off Jill zenekar énekese, Jessicka is ott volt a színpadon egy műanyag pénisszel az ágyékán és erre cuppant rá Manson, de valódi farok nem került elő az egész dologban. Erről lett valamilyen furcsa, félreérthető fotó és ez a sztori mutálódott valami bizarr módon oda, hogy Manson kivetette a fél bordakészletét, hogy magát kielégíthesse. Manson maga így reagálta az egészet:

És hogy ez az elmutálódott sztori hogyan jutott el oda, hogy gyerekként mi is úgy terjesztettük, mintha nem lenne holnap… az örökké rejtély marad.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon