Mark Hamill vastagon tehet róla, hogy az egész világ egy magyar mozis lapról beszél. Az év egyik legszebb magyar vonatkozású filmes sztorija következik.

Jön ugyebár a Star Wars: Az utolsó jedik. Ez eddig tiszta sor. Már most több magazin jelenik meg Star Wars-címlappal, így tett a Mozimánia is, amelynek most jelent meg legújabb lapszáma, a borítóról pedig a sötétre fazonírozott Luke Skywalker néz ránk fenyegetően. Aztán este elszabadult a pokol, vagy inkább a mennyország. Mark Hamill megosztotta a Mozimánia címlapját saját Twitterén, ráadásul Google fordítóval még egy nagyon aranyosan félrefordított magyar szöveget is kirakott alá. Íme a poszt:

A szerkesztők akkor tudták meg, hogy egy olyan exkluzív képet kaptak a címlaphoz, amely a világon sehol sem volt még látható, Hamill pedig elindította a lavinát. Megkérdeztük Szöllőskei Gábort, a Mozimánia szerkesztőjét, hogy ők hogyan élték meg ezt az egészet:

"Már tegnap meló közben figyeltem, hogy külföldi oldalakon megosztják a címlapot, meg olvasók is küldtek be linkeket. Aztán tegnap késő este láttam telefonon: egy twitteres ismerősöm retweetelte Mark Hamill posztját, utána tudtam csak meg, honnan jön az egész. Ma délutánra márt kint volt a címlapunk egy rakás rangos külföldi site-on. Megírta például a The Hollywood Reporter, az Empire, a GamesRadar, a Fox News, a Screen Rant, a Movie Pilot, és nagyon sok más oldal is a világ minden pontján. Néhányan meg is kerestek minket, hogy küldjünk nekik kópiát a magazinból, mert nagyon nagy Star Wars-gyűjtők".

Pezsgőt egyelőre még nem pukkantottak, de megérdemelnék. Mi koccintunk Gáborékra és Mark Hamill egészségére is!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.