Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Befejeződött a jövő július elejére datált Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (eredeti cím: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) forgatása, melynek örömére a főszereplő tett néhány felhevült kijelentést.

Az első ázsiai szuperhősfilmnek a Disney ugyanúgy megadta a módját, ahogy a Fekete Párduc esetében is tette. Az utóbbinak sem engedtek a közelébe fehérembert (csak szegény Martin Freeman mehetett komikus töltelékkarakternek), és a Shang-Chi munkálataiban is szinte kizárólag ázsiai szakemberek vehettek részt. Úgy tűnik, a cég nagyon odafigyel arra, hogy minden produkciója megkapja a „PC approved” pecsétet, hiszen a női szuperhősökről szóló mozik esetében is kötelező a női rendező.

A címszereplő távol-keleti hőst megformáló Simu Liu két közösségimédia-posztban is megosztotta a világgal az örömhírt, hogy a film forgatását befejezték. Az elsőt az Instagramon tette közzé: egy képen látható a film rendezőjével, Destin Daniel Crettonnal, és a szöveg szerint ők ketten összehoztak egy gyereket, akit kilenc hónap múlva fognak bemutatni a világnak – természetesen a filmre utalva:

A másik poszt már egy kicsit kevésbé pozitív hangvételű. A Twitteren közzétett üzenetben Simu azt írja, hogy kilenc hónap múlva minden rekordot meg fognak dönteni az első kizárólag ázsiaiak közreműködésével forgatott szuperhősfilmmel.

Amikor Liu hatalmas sikerről beszél, valószínűleg egyáltalán nem túloz, hiszen a mozi várhatóan hatalmas menetelést mutat majd be a kínai piacon.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.