A mexikói Melissa Barrera neve biztosan ismerős a horror-rajongók számára, hiszen a színésznő volt az egyik törzstagja a 2022-ben feltámasztott Sikoly-franchise újabb részeinek, míg antiszemitának kikiáltott megnyilvánulásai miatt a stúdió ki nem vágta az épp készülő epizódból.

Melissa a héten az Abigail című vámpíros horrorban látható a mozikban, melyben egy olyan banda egyik tagját alakítja, akit egy milliomos felbérel, hogy raboljanak el egy ártatlan kislányt vaskos váltságdíj reményében. A dolog simán indul, de nem sokára kiderül, hogy az emberrablókat valójában eleségnek szervezték be. A kislány ugyanis egy élőhalott vérszívó, aki némi színjáték után nekilát levadászni fogvatartóit.

A filmet múlt héten már bemutatták Amerikában, ahol remek kritikákat kapott és jelenleg is kiváló értékelésekkel büszkélkedhet a Rotten Tomatoes nevű kritikaösszesítő oldalon. A jelek szerint tehát egy igen szórakoztató vérontásra nevezhet be, aki jegyet vált a nálunk csütörtöktől megtekinthető filmre.

Az idén 34. születésnapját ünneplő Barrera a karrierjét énekléssel kezdte, majd 2012-ben mexikói szappanoperákban folytatta. Ebben a műfajban nagyon könnyen el lehet kallódni, de szerencsére neki sikerült a kitörés, amikor beválogatták a Starz 2018-ban elstartolt Vida című sorozatának szereplői közé, ami már egy egészen más szint volt, mint amikkel a színésznő előtte foglalkozhatott.

Ez jelentette számára az ugródeszkát, ugyanis itteni alakítása miatt keresték meg 2021-ben egy szereppel a Sikoly című horror-franchise rebootjában, melyet 2022 januárjában mutattak be, majd az egy évvel később érkező hatodik rész bebetonozta Melissát a sorozat visszatérő karakterei közé. Vagyis sokáig úgy volt, mígnem az alkotók ki nem vágták őt a készülő hetedik epizódból, ami rendesen leforrázta az ekkor már közönségkedvenc színésznő rajongóit. Az elbocsátás oka az volt, hogy 2023 novemberében Barrera a közösségi médiában kiállt Palesztina mellett, az izraeli hadsereg tevékenységét pedig népirtásnak és etnikai tisztogatásnak nevezte.

A franchise felett őrködő Spyglass kiadott egy közleményt Barrera elküldésével kapcsolatban, melyben kijelentették, hogy nem tűrik az antiszemitizmust és azt sem nézik el, ha valaki tévesen népirtást vagy etnikai tisztogatást emleget. A színésznő válaszában leszögezte, hogy a jövőben is fel fog szólalni a béke, az emberi jogok és a szabadság mellett, és ezzel egyértelművé vált, hogy nem kíván hamut szórni a fejére, abban bízva, hogy visszakönyörögheti magát a folytatásba.

Na de elég is ebből a csúnya sztoriból, Barrera karrierje ugyanis a jelek szerint él és virul, most pedig már tényleg itt az ideje, hogy némi vizuális képanyaggal támasszuk alá a cikk címében foglaltakat. Nem akarunk azonnal bedobni a mélyvízbe, ezért először mutatunk néhány kevésbé merész, de azért látványos képet Barrera kisasszony Instagramjáról:

Ennél természetesen sokkal, de sokkal pikánsabb dolgokat is tudunk neked mutatni. A tavaly bemutatott Carmen című moziban is levetkőzött párszor, de az igazán zavarba ejtő megmozdulásait a már említett Vida című szériában kell keresni. Ebben Melissa olyan jeleneteket is elvállalt, melyek simán softpornót csináltak a sorozat egyes epizódjaiból. Lehetetlen lenne megmutatni az összes meztelenkedését, inkább kiválasztottuk a leglátványosabb ágyjelenetét, melyet tényleg nem érdemes elindítani, ha valaki leselkedik a vállad fölött.

Íme:

Most pedig ismét azzal kell zárnunk a cikket, amivel a Premierlány rovatban oly sokszor, vagyis hogy e heti alanyunk aktuális filmjében sem érdemes meztelenséget keresni, az Abigail című horrorban ugyanis a vér az egyetlen testnedv, ami megfesti a vásznat. A film remek szórakozásnak ígérkezik, szóval ha a hétvégén akad egy szabad estéd, és rettegnél egy jót, akkor irány a mozi!

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

Hihetetlen, de a Furiosa egyik színészének közleményben kellett tisztáznia, hogy ez csak egy film, nem a valóság

További cikkeink a témában