Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A világ egyik legszebb színésznője nem született messze a jó nőiről híres Magyarországtól. Talán ezért is néz ki az Óz, a hatalmas sztárja ennyire tökéletesen.

Abszolút egyet tudtunk érteni Justin Timberlake-kel akkor, amikor tét nélküli szexet adott hozzá Milával való haverságához a Barátság extrákkal című moziban. Bárki megtette volna. Mila Kunis, a most harmincéves, ukrán születésű csodalány olyan, mintha csak a mesékben létezne: van humora, van stílusa, embertelenül jól néz ki, és olyan a kisugárzása, hogy attól még egy kómában fekvő férfi is könnyedén ébredne fel.

Rajongásunkat némileg rontja az a tény, hogy közel nyolc évig járt a Reszkessetek betörők Kevinjével, azaz Macaulay Culkinnel, aki mellett látott azért ezt-azt, már amennyiben az ez és az az is a drogokat jelenti. Kunis gyakorlatilag az összes legszexibb élőlény-listán fent van, nem nagy meglepetésre előkelő helyen, fotózásai során pedig bebizonyította, hogy azért mégiscsak Európából származnak a legszebb csajok. Még akkor is, ha ő a ronda Meg szinkronhangja a Family Guy-ból. Nekünk Mila sohasem lesz ronda, bármit is tesznek vele, elég lesz visszaemlékezni Natalie Portmannel közös ágyjelenetére a Fekete hattyú-ból. Emléke örökké bennünk él...

(Fotók: Esquire)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.