Még nem tudjuk, jól sikerült-e a Mortal Kombat filmes rebootja, hiszen nálunk egyelőre azt sem lehet tudni, mikor mutatják be. Akinek olyan szerencséje van, hogy elérhető számára az HBO Max, az viszont már április közepén megnézheti.

Nem is tagadjuk, hogy nagyon várjuk a filmet, hiszen imádjuk a játékot is, mely a 9. rész óta ismét szupersikeres, a 11. rész pedig megint annyira jól sikerült, hogy mostanra már nem túlzás kijelenteni, hogy még azok is tudják, mi az a Mortal Kombat, akik soha nem vettek még kontrollert a kezükbe.

A filmmel kapcsolatban a kezdetektől az volt a legnagyobb kérdés, hogy az alkotók hozzák-e a sorozat névjegyéül szolgáló brutalitást, vagy kiherélik az alkotást, csak hogy minél szélesebb közönséghez lehesen eljuttatni.

Már akkor eldőlt, hogy a kedvezőbb verzió játszik, amikor a Warner bejelentette, hogy a film 18 pluszos besorolást kapott, majd a remek trailer is egyértelművé tette, hogy a moziban bizony ömleni fog a paradicsomlé és szakadnak a végtagok, ahogy illik.

Brutális a Mortal Kombat első előzetese

Ha nem nézted meg a kiszivárgott orosz nyelvűt, akkor itt van angolul is a Mortal Kombat trailere, ami kemény, véres és tele van elég erős képekkel. Április 16-án kerül odakint mozikba és az HBO Maxra egyszerre.

Most a rendező, Simon McQuoid ismét aláhúzta, hogy a film bizony tényleg a felnőtt közonségnek készült, de olyannyira, hogy – idézzük –

El akartunk menni a végsőkig, már ami a vért, az erőszakot és a gore-t illeti.

Ennek persze megvannak a határai, amit jó ízlésnek hívnak, és ezzel McQuoid is tisztában van. Elmondta, hogy nyilvánvalóan van egy határ, amit nem léphetnek át, mert akkor a film bemutathatatlanná válik, és ezt ők is tiszteletben tartották.

Az azonban így is biztos, hogy a Mortal Kombat olyan formában kerül vissza a vásznakra (képernyőkre), ahogyan azt a sorozat rajongói várták.

Ez is érdekelhet:

Miért ne aludj el egy kilövésre váró rakétán?

Nagyjából választ ad erre a kérdésre a Netflixre érkező sci-fi, A potyautas. Látványosnak és izgalmasnak tűnik.

Az orgazmus és a szellentés okozta halálnál is létezik idiótább a vásznon

Kitalálni sem tudnád, mik azok, de itt egy kutatás, amiből kiderül.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

Egy transznemű gyilkosra nőként hivatkozott a sajtó, a Harry Potter-könyvek írónője rendesen ki is akadt