Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nincs estére programod? Akkor 22:30, Viasat6, a Mexifornia annyira nem lesz politikailag korrekt, amennyire csak lehet. Mit is várnál, ha a sorozat executive producere Seth MacFarlane?!

A Mexifornia a címben szereplő fiktív városkában játszódik, ami hogy-hogy nem, Kalifornia és Mexikó határán fekszik. Két család áll a középpontjában, az egyikük Buck Buckwald, aki amerikai határőrként tengeti mindennapjait, másikuk és egyben Buckék szomszédja Ernesto Gonzalez mexikói bevándorló, aki tíz éve sikeres vállalkozást vezet. Na de persze kettejük kapcsolata közel sem nélkülözi a néha tahó poénokat.

A sorozatot az a Mark Hentemann hozta össze, aki a Family Guyon is dolgozott, és bár akkora siker nem lett a Mexifornia, azért érdemes vetni rá egy pillantást, már csak azért is, mert kifejezetten ijesztő látni, hogy egy évvel a bemutatása után mennyi minden jött be belőle Donald Trumpnak "köszönhetően". Aki le akarja csekkolni, az kapcsoljon 22:30-kor a Viasat6-ra, ott látható mától minden csütörtökön ez a sorozat.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.