Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem, ez nem egy horrorfilm egyik jelenete. Ez tényleg megtörtént, és a Smith család lockporti otthonában ez így megy már hat éve.

Persze amikor a kis Brianna először panaszkodott arról, hogy egy bácsi a hálószobája falából beszél hozzá, az apuka, Richard Smith valószínűleg rendesen összetojta magát. Ha ennyiben marad a dolog, valószínűleg simán elfért volna a sztori ebben a szimpatikus kis összeállításban:

Igen ám, csak aztán kiderült, hogy nem Brianna túl élénk fantáziája a ludas, és az a bizonyos falfelület tényleg beszél, sőt, néha még kísérteties zene hangjai is felcsendülnek, hol halkabban, hol hangosabban.

Amikor a jelenség állandósult, a család felnőtt tagjai elkezdtek tudatosan odafigyelni, és egy este a motyogás és zenefoszlányok között elkapták egy helyi középhullámú keresztény rádió szignálját. Kiderült, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva a falban valami ezt a rádióadót közvetíti a Smith család legnagyobb bánatára.

Ez ugyanis már hat éve így megy, és néha annyira hangosan lehet hallani az adást, hogy a család nem is tud aludni tőle. Az ügyből kétszer is lett rendőrségi bejelentés, de a hatóságok a mai napoig semmit nem tudtak kezdeni a dologgal. Azt azonban sikerült valószínűsíteni, hogy a rejtélyhez lehet némi köze annak a hat rádióantennának, ami nem messze szórja az adást a háztól.

A csatorna még egy mérnököt is kiküldött a helyszínre, hogy nézze meg, miért visszhangozzák a falak az esti istentiszteletet, de a szakember is csak széttárta a karjait. Pedig még a falat is kibontották, megvizsgálták az ott futó vezetékeket, de nem találtak semmi olyasmit, ami ne lenne ott bármely másik családi ház bármelyik tetszőleges falában.

Ebben a videóban meghallgathatod, mennyire zavaró a kéretlen éjszakai vallásos showműsor:

A hírcsatorna megkérdezett egy szakértőt, hogy mi lehet a jelenség hátterében, és bár pontos választ ő sem tudott adni, de azért azt leszögezte, hogy a középhullámos adások képesek fura dolgokra. Elég lehet akár egy rozsdás vascső ahhoz, hogy valami hasonló jöjjön létre. Azt is elmondta, hogy a családnak fel kellene kérnie egy tapasztalt mérnököt, aki egészen biztosan rájönne a probléma nyitjára.

Szurkolunk, hogy Smith-ék hamar megoldják a problémát. Mi sem örülnénk annak, ha mondjuk esténként a lakásban található képernyőkön úgy jelenne meg valamelyik agyelszívó valóságshow képe, hogy sehogyan sem tudnánk megszabadulni tőle.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.