Négy helyszínen is lesz VIP-részleg a Balaton Soundon

Igazából a fél fesztivál VIP lesz, és mutatjuk is, kb. hogyan néz majd ki.

A korai Hollywood hangulatát idézi majd a Balaton Sound VIP-je, ahol most már nem csak egy helyszínen lehet nagyon VIP az ember, és ez tulajdonképpen eléggé logikus döntés volt a szervezők részéről. A Balaton Sound eleve híres a VIP-részlegéről, és nem csak azért, mert ahogy azt az MTV Cribsben régen mindig mondogatták "this is where the magic happens", hanem mert maga a fesztivál is egybeforrt a VIP-jelzővel.

Idén mindenki négy helyszínen lehet kiemelt vendég. A hagyományos VIP-ban vörös szőnyeg, nagy csillárok, kanapék, fine dining és extra bulik jönnek minden nap.

Újdonság az ezzel a helyszínnel egy felüljáróval összekötött helyszín, a VIP Plázs a Balaton vizén, baldachinos hencsergőkkel, napágyakkal, kanapékkal, külön fürdő résszel. A koktélbár és a a beach party ezek után szinte kötelező.

A Dreher Arena is külön VIP-t kap, ami a helyszín közepén emelkedik majd a magasba, zavartalan rálátást biztosítva a színpadra. Lesz saját bárja könyöklőkkel és kanapékkal, és persze WC-je is.

Az Elrow partisorozat idén is visszatér, de ezúttal kap egy VIP-részleget is, amit dzsungel dizájnnal álmodtak meg egyedi fényekkel és hangokkal, saját DJ-pulttal, fákkal, indákkal, növényekkel. Párduc, oroszlán, gorilla, makákó.

Július 3-án indulhat a szeletelés Zamárdin.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon