Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még mindig hatalmas indulatokat vált ki a töbmilliós nézettségű dal. Többen mondják, hogy mutassunk rosszabbat Kis Grófo és Pixa Bulibárójánál. Hát kik lennénk mi, ha nem tennénk eleget az olvasói kéréseknek?!

Csak néhány ajánlat azoknak, akik szerint a vég most jött el. Nem. Sokkal korábban.

1. Shygys: Miért nem maradsz mellettem?

A fiúk férfiak visszatérő klipje, amiben vélhetően valamelyik random ország közkívánatára újra akcióba lendülnek, és ló szemében tükröződnek, valamint próbálkoznak a régi koreográfiákkal mindenféle indokolatlan helyeken. Olyan az egész, mintha elfelejtettek volna szólni nekik, hogy már rég feloszlottak.

2. Twizzy Twist: 420

Maga a zene olyan, amilyen, de klippel együtt bátran mondhatjuk, hogy az egyik legsúlyosabb magyar rapvállalkozás, amit a hátán hordott az ország. Ha Bruce Willis ezt vetítené egy kijelzőn az "utálom a niggereket" tábla helyett Harlemben a Die Hard 3-ban, meglepően hasonló hatást érne el vele, mint az ominózus mondattal.

3. VV Zsófi: Rágógumi

Guantanamóban séróból lehetett volna vallatni vele, de mi is bevallanánk még azt is, ami nem igaz, ha mondjuk végtelenítve kellene hallgatni. Aki megteszi, arra bátran aggatjuk a "perverz"-jelzőt.

4. Szecsődi Karcsi & Nkuya Szonja: Hányszor mondjam

Minden idők magyar dala már majdnem öt éve került napvilágra, azóta nem tudjuk kiheverni a látottakat és hallottakat, aki meri, az nézze meg újra ezt a latex-orgiát, amire tényleg nincs magyarázat a földi léten belül.

5. MM: Sunshine Beach Forever

Itt van a holiday, you know, ezért a szegény ember Justin Biebere beindítja a rakétákat, és egy teljesen értelmezhetetlen produkcióval gurít, amihez egy teljesen értelmezhetetlen videó is társul. A "küldj egy MMS-t, az olyan MM-es" sorért nem lehet megfelelő mértékű büntetést kiszabni. 2:50-nél a táncos lány majdnem pofánvágása egyenesen priceless!

6. Cristofel: Kubai ritmus

Na tessék, már megint valaki a Való Világból, aki nagyon zsivány módon csajozik, például úgy, hogy nemes egyszerűséggel ellopja a lányok bőröndjét, de sebaj, hiszen a hölgyek vihogva lájkolják Cristofel hivatalos oldalát. A bajok, na azok nem kicsik.

Na ezek után nézd meg a Bulibáró klipjét!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.