Az egyik tesztdarabot mindössze egy nap alatt darabokra kapták.

A Nintendo az idén 35 éves Super Mario Bros. miatt egy csomó menő retro különlegességgel készült erre az évre, többek között egy mini konzollal, amivel nem más játszhatunk, mint Super Mariót.

Vagy legalábbis elvileg csak azt.

A kiküldött bemutatódarabokat a derék teszterek gyorsan szétkapták annak reményében, hogy esetleg tudják-e valahogy bővíteni a mini konzol tárát. Egészen pontosan arra voltak kíváncsiak, hogy többre képes-e a Nintendo, lehet-e extra játékokkal játszani rajta, stb.

Egy @stacksmashing nevű Twitter-felhasználó posztjaiból kiderült, hogy ez a kiadás teljesen más hardvert használ, mint a pár éve piacra dobott NS Classic Edition. Viszont az is kiderült, hogy a mostani Game & Watch névre keresztelt kiadás memóriájának bizonyos részei felcserélhetők, ami azt jelenti, hogy van rá esély, hogy némi ügyeskedés után más nintendós játékokkal is játszhassunk rajta, nem csak a Super Marióval.

Stacksmashingnek egy napnyi bütyköléssel jutott el oda, hogy feltörje a kis gép szoftverét és kiírja a fő képernyőre a HACKED, vagyis a FELTÖRT feliratot.

A Gizmodo azt írja, hogy már csak idő kérdése, hogy mikor sikerül teljesen feltörni a Game & Watch minikonzolt, hogy más játékokat is futtathasson.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Ray Fisher most már igazán elkezdhetne színészkedni igazságosztás helyett