Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sokat ígért, keveset adott A szürke ötven árnyalata néhány szexjelenete. Mutatunk inkább helyette nyolc olyat, ami nem okozott csalódást, és a szexuális kihágások bőséges tárházával is bátran kacérkodik.

Elemi ösztön

Jelleg: kötözős

Minden idők egyik legjobb szexjelenete, ahol Sharon Stone és Michael Douglas egy pillanatra sem igyekeznek finomkodni az ágyban, aztán előkerül a kendő is a kötözéshez, de jaj, vajon a jégvágó is előkerül-e. Persze nem, de attól még izgalmas.

A titkárnő

Jelleg: elfenekelős

Jó, persze, lehet mondani, hogy ez nem szexjelenet, de annyira közel áll hozzá, hogy egy porszem választja el a szexjelenettől. Minden idők legperverzebb titkárnője, és imádott főnöke kerül közel egy kis bünti erejéig, ami fáj ugyan, de Lee ettől még beteges örömmel fogadja főnöke, azaz Mr. Grey (hoppá, még egy Grey) minden ütését.

L5Yu-IGx0-4

Kék bársony

Jelleg: életveszélyes

Kyle MacLachlan, azaz Jeffrey kap egy kis extrém kényeztetést Dorothytól (Isabella Rossellini), aki nem átall kést is használni célja eléréséhez. Jeffrey nagyjából köpni-nyelni nem tud, de Dorothy van annyira beteg elme, hogy nem is szabad ilyesmit csinálnia.

9 dal

Jelleg: kötözős

A film, amelyben semmi sem történik, mint hogy egy pár folyamatosan egymáson van, majd koncerteken mulatnak, mutatott egy-két igen erős jelenetet. Ez az ágyhoz ki- és szemet bekötött epizód például abszolút beleégett a retinánkba.

Helyzetek és gyakorlatok

Jelleg: megalázós

Selma Blair egy bárban összefut tanárával, aki finoman szólva sem jófej. Ennek örömére fel is mennek a férfi lakására, ahol az ágyban, vagy inkább a falnál kötnek ki, szerencsétlen lánynak pedig igencsak kemény, számára megalázó sorokat kell kántálnia.

Erőszakos múlt

Jelleg: erőszakos

Címéhez mérten igencsak brutális szexben van része Maria Bellónak és Viggo Mortensennek, ami nem csoda, hiszen a feleség nem annyira volt tisztában férje - és megint csak a címhez mérten - erőszakos múltjával. Aztán egy ponton persze nem harcol tovább. A lépcső az ember legjobb barátja a durva szexhez.

Tágra zárt szemek

Jelleg: jelmezes orgia

Tom Cruise-t egy egészen exkluzív buliba vezetik be, ahol mindenki furcsa álarcokban szexel mindenkivel, aki szembe jön, ami lehetne kiábrándító is, de Stanley Kubrick mindezt rettenetesen erotikusan ábrázolja. Leonardo DiCaprio ezt a bulit úgy hívja: hétfő.

A nimfomániás

Jelleg: teljességgel beteg

Már csak azért is teljességgel beteg, mert Charlotte Gainsbourg, azaz Joe azért jár foglalkozásokra a titokzatos és szadisztikus K-hoz, hogy mindenféle kínzásoknak tegye ki a nőt. Ebből a kacsa volt az egyik legsúlyosabb (bár mindegyik az volt, ha jobban belegondolok), ami a rendezői változatban teljesedett ki. Nem biztos, hogy akartuk látni, szóval mindenki óvatosan nyomjon rá a videóra, ha még nem látta korábban!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.