Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az ősz második hónapjában a nagy címek mellett érkezik néhány igazi csemege is, melyek a nagy időket idézik. A zorduló időjárás elől oltalmazó szoba melegében egyre jobb gémernek lenni.

Rock Band 4

Megjelenés: 2015. október 6. – Platform: PS4/X1

A Harmonix három év kihagyás után a negyedik – és terveik szerint az utolsó – résszel szeretné megint divatba hozni a Guitar Hero-val tündöklő, majd követő nélkül sírba hulló ritmusjátékok műfaját. A negyedik részre úgy tekintenek, mint egy platformra, mely után már nem újabb részekkel, hanem rendszeres frissítésekkel, egyre újabb dalokkal és megnyíló lehetőségekkel tervezik fenntartani a játékosok érdeklődését. A program kompatibilis a franchise eddig megjelent összes dalával – ami több ezer végigjátszható zeneszámot jelent – és szintén használható lesz az összes létező hangszer, beleértve a mikrofonokat, a korábbi Rock Band-ekhez készült eszközöket és a Guitar Hero-k mellé kiadott gitárokat is. Egyre fokozódó házibuli-hangulatra készülhetünk.

Elite: Dangerous

Megjelenés: 2015. október 6. – Platform: X1

Az Elite az öreg motorosok szívét biztosan megdobogtatja, hiszen a dicsőséges őskor egyik igen kedvelt – komplexitásában pedig sok mai csúcsjátékkal is simán versenybe szálló – világűrben kereskedős-harcolós szimulátoráról van szó. A cucc konzolok közül egyelőre csak Xbox One-ra érkezik, de már belengették a PS4-es verziót is. A játékban az egész Tejútrendszer 1:1 méretarányú mása bejárható lesz, a térkép pedig nyílt végű, így nem kell csodálkozni, ha ez a masszívan többjátékos élményre kihegyezett program egyre újabb és újabb galaxisok megjelenésével tolja majd ki a befektethető órák számát – a végtelenbe és tovább.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Megjelenés: 2015. október 9. – Platform: PS4

A Sony legjobb akciójáték-sorozata, az Uncharted-trilógia is megkapja a neki kijáró nextgen portot. A PS4-tulajok az összes eddigi három részt végigtolhatják. Mivel a némileg csinosabb grafika és látványosabb képfrissítés külsőségei mögött ugyanazt a feledhetetlen játékélményt rejtőzik, a The Nathan Drake Collection mindenképpen ajánlott vétel a veteránok számára is. A szüzeknek pedig egyenesen kötelező!

Final Fantasy VII

Megjelenés: 2015. október 16. – Platform: PS4

Követni a Final Fantasy-kat, ha nem vagy rajongó, lehetetlen küldetés. Egy dolgot viszont jobb, ha tudsz: a hetedik rész vitathatatlanul a sorozat eddigi csúcsa és a Sony végre el tudta érni, hogy egy remake formájában a jelenlegi konzolgeneráció játékosai is élvezhessék a legendás játékot. Ha az év elején tudtuk volna, hogy jön, biztosan az év legjobban várt játékai közé pakoltuk volna. Igazi ínyencség, amit nem ajánlatos kihagyni.

Wasteland 2: Director’s Cut

Megjelenés: 2015. október 16. – Platform: PS4/X1

PC-n már jó ideje rabolja a rajongók szabad idejét a Wasteland 2, most pedig a rendezői változatnak köszönhetően végre a konzolos közösség is ráteheti a mancsait. Egy puritán, leginkább a második Fallout-hoz hasonlítható, izometrikus nézetből játszható szerepjátékról van szó, melyben az atom-holokauszt utáni Amerikában kell kalandozni a karaktereddel. Ha rászánod magad a megvásárlásra, vért fogsz izzadni, ráadásul néhány hónapig garantáltan karikás szemekkel jársz majd munkába.

Assassin’s Creed Syndicate

Megjelenés: 2015. október 23. – Platform: PS4/X1

Ha ősz, akkor Assassin’s Creed. Ez már olyan biztos, mint a Ubisoftnál a karácsonyi prémium. A Syndicate egy komoly időugrás után az ipari forradalom közepén játszódik Londonban. Reméljük, ezúttal sikerült elejét venni a tavalyi rész bughalmazának! A minőség tekintetében egyébként nincsenek kétségeink.

Halo 5: Guardians

Megjelenés: 2015. október 27. – Platform: X1

Végre érkezik az Xbox One első saját Halo-ja! Nem hisszük, hogy nagyon reklámoznunk kellene ezt a játékot, hiszen már egy ideje minden Xbox-tulaj vágja a centit és a hónap végén egészen biztosan pukkani fog néhány pezsgős üveg a megjelenés örömére. Az év fps-e lehet, ha a Black Ops III nem viszi el előle a koronát.

WWE 2K16

Megjelenés: 2015. október 30. – Platform: PS4/PS3/X1/X360

Mi csak mérsékelt lelkesedéssel várjuk a 2K pankrációs játékát, de mivel biztosan itthon is van néhány rajongója ennek a sportnak (Figyelitek? Nem tettem idézőjelbe.), ezért nem hagyjuk ki az ajánlóból. Zúzás.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.