Pár nap múlva ki is jön a The Grand Tour Game
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Január 15-én bárki lehet már Jeremy Clarkson, James May és rosszabb esetben Richard Hammond is, ha ütköznénk.

Már korábban megmutattuk a The Grand Tour Game trailerét, most azonban kiderült, hogy a játék nem hogy készülget, de készen van, és napokon belül a miénk is lehet. Az Amazon Game Studios nagyon egyszerű koncepciót talált ki rá, ami egyszerre borzalmas és fantasztikus: epizodikus rendszerben jön majd a játék hetente az új részekkel együtt, és gyakorlatilag le lehet majd bennük játszani az adott epizód összes hülyeségét.

Erősen családbarát lesz a játék, és nem igyekszik arra, hogy teljesen valósághű legyen, ami vagy azt jelenti, hogy jóféle arcade-mókát kapunk a pénzünkért, vagy azt, hogy olyan pocsék lesz a fizikája, hogy körbe kell párnázni a kontrollert, nehogy eltörjön, amikor földet ér. Az Amazon azt állítja, hogy szinte észrevétlenül csúszik majd be a show-ba a játék, ez mondjuk elég erős grafikát ígér, és mondanánk, hogy ez full kamu, ha nem láttuk volna már erről ezt előzetest, amely bemutatja mindezt.

valószínűleg nem éri meg ezt az ígéretet készpénznek venni, bár nagyon hangoztatják, hogy tulajdonképpen lejátszhatjuk a show-t, és hogy nem egy olyan szokásos játék lesz, ami egy adott sorozat vagy film univerzumában játszódik. Playstation 4-en és Xbox One-on huppanhatunk bele a műsorba jövő héttől.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.