A Palm Springs megvan? Ez a remek vígjáték tökéletesen radar alatt érkezett 2020-ban, és így lett az év egyik legjobb filmje.

A sztori nem keveset lopott az Idétlen időkig című klasszikustól, de azért bőven volt benne annyi eredetiség, hogy ne bélyegezzük koppintásnak.

Andy Sambergnek egy tikkadt esküvői napot kell újra és újra átélnie, míg hirtelen társat nem kap a menyasszony helyes húgának személyében, és innentől válnak igazán érdekessé a dolgok. A mozit mi annyira szerettük, hogy simán beraktuk 2020 ötven legjobb filmje közé.

Most az időhurkos koncepció köré remek áprilisi tréfát kanyarintott a Paramount Network csapata, ugyanis a mozicsatornán ma reggel hatkor leadták a filmet... aztán megint, aztán megint, aztán megint... és ez így is fog menni holnap reggel hatig. A filmet összesen tizenegyszer ismétlik, így akinél non-stop megy a háttérben a csatorna, ne csodálkozzon, ha ma többször is megtámadja a déja vu érzése.

Nyilván nem lesz érdemes egész nap a Paramount Network előtt ücsörögni, hiszen ha ma egy filmet itt megnéztél, akkor láttad az összeset, de ettől az aprócska problémától eltekintve el kell ismernünk, hogy régen láttunk ennyire okos április elsejei tréfát.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Úgy néz ki, Les Grossman visszatér