Petíció indult azért, hogy rúgják ki a „férjverő” Amber Heardöt az Aquaman 2-ből
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Johnny Depp és Amber Heard válása egészen biztosan nem azért vonul be az elcseszett hollywoodi házasságok nagykönyvébe, mert a felek korrektül kezelték a szakítást.

Annyira nem, hogy a jelek szerint Heard kisasszony karrierje most simán megindulhat Johnny Deppé után a lejtőn. Deppet ugyebár azért tették szépen lassan parkolópályára, mert asszonykája a válás során megvádolta azzal, hogy a színész többször is bántalmazta őt házasságuk alatt.

Aztán nem rég kiderült, hogy egészen más lehetett a helyzet, hiszen a Depp által indított becsületsértési per alatt olyan hangfelvételek kerültek nyilvánosságra, melyeken Amber elismeri, hogy ő volt az, aki megütötte Deppet, sőt, gúnyt is űz belőle emiatt.

Valahogy így:

Bár a sajtó általában kicsit elnézőbb volt Hearddel, mint Deppel volt anno – akit már akkor feleségverőnek bélyegeztek, amikor még nem volt bebizonyítva semmi –, a rajongók felháborodása lassan begyűrűzött a virtuális térbe.

Online petíció indult azért, hogy a készülő, és 2022. december 16-ra kiírt Aquaman 2-ből

Eddig közel nyolcezren írták alá a petíciót, és mivel a sajtó is elkezdte felkapni a kezdeményezést, ez a szám jelenleg is folyamatosan növekszik.

Ne számítsunk azonban arra, hogy a döntéshozókra ez az aláírásgyűjtés bármilyen hatással lesz, hiszen a hasonló kezdeményezések még soha nem tudták befolyásolni a stúdiók döntéseit.

Ennek ellenére simán benne van a kalapban, hogy a Warner lecseréli Heardöt, hiszen a Depp és exfelesége közötti pereskedés egyre negatívabb hírverést jelent a film számára.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.