Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A legendás Banksy-mozi vetítései exkluzív körülmények között, ska a hóban, Tarantino és Almodóvar-filmek, plusz egyéb programok a hétre.

Banksy: Kijárat az ajándékbolton át

Műcsarnok – január 20-áig – infó

A Banksy-kiállítás ugyan nem jött össze, de a művészről készült dokumentumfilmet többször is megnézheted a Műcsarnokban, exkluzív körülmények között, a filmet ugyanis egy különleges, direkt erre az alkalomra 17 magyar street art művész, illetve művészcsoport által készített környezetben mutatja be a Műcsarnok. A vetítéshez a közönség előtt szokásosan elzárt tereken keresztül vezet a bejárás, ahol Banksyt és a street art műfaját bemutató több dokumentumfilmet és képanyagot is megtekinthetsz.

6. Győri Ska & Reggae Fesztivál

Győr, Bridge Klub – december 14–15. – infó

Nincs is jobb télen, mint egy kis jamaikai hangulat, pláne ha olyanok diktálják a bólogatás ütemét, mint a PASO vagy a Riddim Colony. A fesztiválra napijegy és bérlet is váltható, potom helyszíni 1600 és 2300 forintos áron.

Fotózz és nyerj! (x)

Értékes nyeremények a Hungaria pezsgő fotópályázatán. Nánási Pál keresi a legjobb fotókat! Tovább a részletekért!

II. Pécsi Adventi Kézműves- és Mesevásár

Pécs, Széchenyi tér – december 24-éig – infó

A Széchenyi tér advent idejére a mesék, az ízek, az illatok, a közös élmények, a meghitt hangulatok és közös ünnep terévé változik. November 30-a és december 24-e között a város apraja-nagyja újra együtt lehet, felkeresheti a Mikulás Házat, megtekintheti a fényfestéseket, az épületvetítéseket, esténként pedig közösen várhatja ismerős és ismeretlen a Varázslatot, a Nádor Szálló adventi ablakából alászálló fényangyalkát. Gyerekkel kötelező.

Karácsonyi KönyvFieszta és Hungarocomix 2012

Akvárium Klub – december 13–16. – infó

Új könyvek és képregények az Akváriumban felolvasásokkal, dedikálásokkal és koncertekkel. Figyelem, túl sok a program, úgyhogy mindenki jó előre nézze át a műsorfüzetet!

Tarantino- és Almodóvar-filmklub

Ötkert, Púder – december 17–18.

A Púderben 17-én Almodóvar  remekműve, A bőr, amelyben élek kerül terítékre, az Ötkertben pedig a jó öreg Becstelen Brigantyk Tarantinótól 18-án. Mindkét film után beszélgetéseken maradhatsz, amelyek moderátora Géczy Dávid lesz. Ha nem láttad őket, most mindenképpen nézd meg a mozikat. Érdemes.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
Tíz (+60) elbaltázott filmcím-magyarítás
Miért menő és miért nyomasztó a minimalista lakás?

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.