Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Merüljünk el a hobbitlétben, utazzunk Debrecenbe előszilveszterezni, vagy készüljünk az év végére! Néhány ajánlat az év utolsó hetére.

Hobbit-hétvége

Budapest, Corvin Mozi – december 2930. – infó

A Corvin Moziba költözik a Magyarországon elérhető Tolkiennel kapcsolatos termékek legjava – könyvek, ékszerek, filmes relikviák, ajándéktárgyak és így tovább. December 29-én pedig életre kelnek a szereplők, és Középfölde világát bemutató dalok, táncok, színi jelenetek és ismeretterjesztő előadások teszik még különlegesebbé a filmélményt a vetítések előtt és után.

Gödör Karácsony

Budapest, Gödör Klub – december 26. – infó

A hagyományokhoz híven karácsonyi programmal kedveskedik a Central Passage-ba költözött Gödör Klub. A Kaláka és Nyeső Mari késztet mindenkit arra, hogy felkapja a gyereket, és elvigye egy olyan helyre, ahová jobbára nem szeretnénk, hogy egyelőre betegyék a lábukat.

Fotózz és nyerj! (x)

Értékes nyeremények a Hungaria pezsgő fotópályázatán. Nánási Pál keresi a legjobb fotókat! Tovább a részletekért!

Modem Előszilveszter

Debrecen, Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ – december 28. – infó

A tavalyihoz hasonlóan idén is vidám összművészeti dzsemborival zárja az évet a Modem. Ezen a napon mindenki – de különösen a debreceniek és a diákok – óriási kedvezménnyel nézheti meg az aktuális tárlatokat, köztük a nemzetközi festészeti sztármezőnyt felvonultató Alkony-t, a Kondor Béla alkotói munkásságát bemutató Forradalmár, próféta, melós című kiállítást, valamint az Antal-Lusztig-gyűjteményből szemezgető Idegen anyag-ot. A tárlatokon akár szakavatott vezetéssel is végigmehetünk, a kísérőprogramok között pedig kiszabadulós játékot, jazzkoncertet, kiállítótermi akciószínházat és filmklubot egyaránt találunk.

Tetoválók Éjszakája

Budapest, Petőfi Csarnok  december 29. – infó

A fesztivál során a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesületéhez tartozó ötven tetováló, közöttük a magyar tetoválóélet nagyjaival, kivonul a helyszínre, és az egész napjukat annak szentelik, hogy a rendezvényre érkező közönség között ingyenes tetoválásokat sorsolnak ki, így bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyike a szerencsés testét díszítse. És akkor még nem is beszéltünk a fellépő zenekarok kivarrt hadáról.

Ügetőszilveszter

Budapest, Kincsem Park – december 31. – infó

„Lehet eső, lehet hó”  ahogy Gyuszi bácsi mondta a Sose halunk meg című kultikus filmben, december 31-én az idén is a starthoz ügetnek a versenylovak a Kincsem Parkban. A főváros legnagyobb szabadtéri rendezvénye, az Ügetőszilveszter 1999 óta csábítja nézők ezreit a lelátóra, tavaly több mint 12 ezer ember varázsolt fergeteges hangulatot a pályára. A nézők gyalog a Pillangó utcai metrómegállótól a felújított alagúton keresztül is megközelíthetik a versenypályát.

Dreher Sörutazás

Budapest, Dreher Sörgyár – január 1. – infó

Ha még rá tudsz nézni elsején az alkoholra, akkor utazz sörre továbbra is. A Dreher Sörgyárak lehetőséget biztosít a sörkedvelők számára, hogy megismerjék a sör és a vállalat történetét, a sörgyártás teljes folyamatát. A Sörutazás program keretében bemutatják a páratlan szépségű főzőházat, és felfedik a sör számtalan titkát és ízvilágát. Mivel a látványnál is többet mond a tapasztalat élménye, a sörutazás vendégeit sörkóstolóra is meginvitálják.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
A legrosszabb karácsonyi lemezborítók - Vol 2.
Detroit szíve, azaz a 2013-as Chrysler 300 Motown Edition

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.