John Woo 1997-es akcióklasszikusa olyan tekintetben is kőegyszerű alkotás, hogy ha eddig kimaradt, teljes lelki nyugalommal megnézheted akár most is, anélkül, hogy azt éreznéd, elszállt felette az idő. Még szép, hiszen két olyan korszakos, mára önmaga karikatúrájává satnyult színész játszik benne, mint Nicolas Cage és John Travolta. Hogy is lehetne ezt überelni?

A kérdés költői, a Deadline szerint azonban Hollywood mégis rámászik a jól ismert alapanyagra.

Pedig szerintünk az Ál/arcot simán csak békén kellene hagyni. Egy olyan moziról beszélünk, melyet az akkoriban épp marha nagy sztár, John Woo rendezett, és amiben a főgonosz Cage és a hős Travolta arcát megcserélik, hogy végül Cage játssza Travoltát, és Travolta játssza Cage-et. Zseniális volt, imádták is a népek, így a film hamar kultstátuszba emelkedett.

Ezt akarják most újraforgatni. Egyelőre a Paramount nem közölt semmit, a rendező, és a színészek kilétét is homály fedi, csak azt tudjuk, hogy a szkriptet az az Oren Uziel írja, akinek a

forgatókönyvét is köszönhetjük. Igaz, ezt a filmet még nem láttuk, de már maga a tény is kacagtató, amin az sem segít, hogy az írásban Neal H. Moritz is besegít neki, aki pedig a Halálos iramban-franchise több filmjén is dolgozott.

Az ég óvjon minket!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon