Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amikor egyik kedves kisgyerekes anyuka ismerősöm ezt találta nekem mondani, azt hittem, valami háborgás támadt az erőben. Pedig nem. Tényleg lehet Slipknotra vagy akár Pearl Jamre altatni a lurkót. Meghálálja.

Minimum Nobel-díjat adnék azoknak, akik kitalálták a Rockabye Baby-t és a Twinkle Twinkle Little Rock Star-t. Nyilván van gyerekük az ötletgazdáknak. Mert hát az van, hogy néha jó valami kis csillingelőssel megnyugtatni az idegállapotban lévő gyermeket, de a különböző elalvást segítő kütyük mind ugyanazt a dalt duruzsolják, anya és apa pedig szépen lassan őrül bele a monotonitásba. És akkor jött a Twinkle és a Rockabye.

Mert mekkora ötlet olyan dalok bébiátiratait hallgatni, amiket a szülők is szívesen hallgatnak, hát készítsük el a poptörténelem legnagyobb előadóinak és bandáinak slágereit csillingelős változatban Alanis Morissette-től a Green Day-en át egészen a Slipknotig, aztán csörögjön a kassza. Hát az a kassza csörög. A gyerekek pazarul alszanak, a dalok annyira bababarátak, mint az anyatej, és suttyomban lehet énekelni a This Love-ot a Panterától, miközben szemünk fénye lassan elcsicsikál rá. A világ egy szebb hely lett emiatt. Mutatunk is néhány példát a Megadeth-től egészen a System of a Downig, szigorúan családbarát változatban.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.