Amikor egyik kedves kisgyerekes anyuka ismerősöm ezt találta nekem mondani, azt hittem, valami háborgás támadt az erőben. Pedig nem. Tényleg lehet Slipknotra vagy akár Pearl Jamre altatni a lurkót. Meghálálja.

Minimum Nobel-díjat adnék azoknak, akik kitalálták a Rockabye Baby-t és a Twinkle Twinkle Little Rock Star-t. Nyilván van gyerekük az ötletgazdáknak. Mert hát az van, hogy néha jó valami kis csillingelőssel megnyugtatni az idegállapotban lévő gyermeket, de a különböző elalvást segítő kütyük mind ugyanazt a dalt duruzsolják, anya és apa pedig szépen lassan őrül bele a monotonitásba. És akkor jött a Twinkle és a Rockabye.

Mert mekkora ötlet olyan dalok bébiátiratait hallgatni, amiket a szülők is szívesen hallgatnak, hát készítsük el a poptörténelem legnagyobb előadóinak és bandáinak slágereit csillingelős változatban Alanis Morissette-től a Green Day-en át egészen a Slipknotig, aztán csörögjön a kassza. Hát az a kassza csörög. A gyerekek pazarul alszanak, a dalok annyira bababarátak, mint az anyatej, és suttyomban lehet énekelni a This Love-ot a Panterától, miközben szemünk fénye lassan elcsicsikál rá. A világ egy szebb hely lett emiatt. Mutatunk is néhány példát a Megadeth-től egészen a System of a Downig, szigorúan családbarát változatban.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon