Múlt héten csütörtökön figyelmeztetés nélkül csapott le ránk a változás orkánja: Snoop Dogg az Instagramon bejelentette, hogy a családjával folytatott hosszas beszélgetés eredményeképpen úgy döntött, hogy leszokik a füstölésről.

Ez a hír annyira szíven ütött minket, hogy még egy nagycikket is kanyarítottunk, melyben becsülettel elgyászoltuk az eddig non-stop beszívott világsztár gandzsafüstös víg napjait:

Tíz gyönyörű gandzsafüstös emlékkel búcsúztatjuk Snoop Dogg füvezős napjait

Az ég kék, a fű zöld, Snoop Dogg be van állva. Az egyik ezek közül csak tegnapig volt igaz.

A sztorizgatás mindig jól esik, főleg ha az ikonikus rapper legnagyobb mutatványait kell sorra venni, így a cikkért nem kár, de azért a történtek fényében most egy pettyet zabosak vagyunk. Snoop ugyanis a mai napon ezt a videót osztotta meg az X-en:

Mi is erősen vakartuk a fejünket néhány másodpercig, mire leesett, hogy

dehogyis szokik le a marihuánáról a világ egyik legnagyob sztónere! Az egész bejelentés csak egy orbitális mediahack volt, amivel emberünk a Solo Stove nevű füstmentes tábortüzet népszerűsítette.

Snoop úgy cseszte át az egész világot, hogy közben igazából egyetlen hazug szó sem hagyta el a száját. A bejelentésben végső soron csak azt írta, hogy a füstről szokik le, a többit már a rajongói és a sajtó költötte a poszt köré. Persze, eljátsszuk a sértődött átvertet, de igazából csak gratulálni tudunk ehhez az elképesztő PR-mutatványhoz, ami feltehetőleg súlyos pénzekbe került a Solo Stove-nak, de teljesen biztosak vagyunk benne, hogy minden egyes befektetett centért megérte.

Ez is érdekelhet:

A Balenciaga megint hülyének nézi az embereket, és ezt már az IKEA sem hagyhatta szó nélkül

A luxusmárka 300 ezerért megvásárolható ruhadarabját az IKEA 4000 forintért adja.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában