Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lehet bármit tenni a sárkány ellen? A férfi a hibás? A nő oldhatja csak meg a problémát? Ebből a könyvből kiderül. Hasznos lehet bárki számára.

Ha azt mondom, Soma, a legtöbb embernek egy nagyszájú, ezoterikus magyarázatokat imádó nő jut eszébe, akit vagy nagyon szeretsz, vagy nagyon utálsz. Soma azonban nem ennyire szélsőséges, főleg ha hallottad már valamelyik előadását, hiszen ezek ugyan bizonyos esetekben valóban izomból csúsznak bele az ezotéria férfiak számára nem túl vonzó világába, de magyarázatai a legnagyobb százalékban sok-sok kutatáson és mások művein alapulnak. Ebbe viszont nagyon nehéz belekötni.

Ha nem jutottál el egyik előadására sem, új könyvével bepótolhatod lemaradásod, a Hogyan ne sárkányosodjunk el?-t érdemes elolvasni, ha él a közeledben legalább egy házisárkány, akivel nem tudod, mi tévő légy. A korábbi kutatások, művek, tapasztalatok bemutatásának segítségével magyarázza el, mi a teendő akkor, ha tűzokádóvá vált kedves barátnőnk, feleségünk vagy bármely hozzátartozónk, van-e egyáltalán megoldás, vagy nincs mese, tűrnünk kell.

Ahogy Soma mondja, a nő a saját sárkányosodására mindig ráébred, ha máshol nem, hát a halálos ágyán, de ad néhány tippet arra a férfiaknak, hogyan tehetik jobbá saját helyzetüket. A négy előadást tartalmazó könyv más, de hasonló témákat is feszeget, könnyű, gyors olvasmány, és tényleg tanulhat belőle a férfi. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki már találkozott a problémakörrel, illetve jelenleg is pörkölődik a tűzben.

Soma Mamagésa: Hogyan ne sárkányosodjunk el? Jaffa Kiadó, 250 oldal, 3150 Ft

Itt veheted meg: Shopline

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.