30 éves a Szomszédok. Nem kell egyedül ünnepelned, lesz egy korrekt parti Gazdagréten.

És nem is akármilyen parti. Az esemény Facebook-eventjén olvasható programot egyszerűen inkább idemásoljuk, ennél fantasztikusabban nem lehet összefoglalni ezt a csodát. Szóval íme:

Kedves Szomszédok-rajongók!

30 éves a magyar televíziózás történetének első teleregénye, 30 évesek hőseink. A Szomszédok egy kicsit mindenkié, ezért szeretnénk, ha a jubileum alkalmából mind újra beköltözhetnénk velük egy délutánra a Lantos utcába.

2017. május 13-án 15 órától

csatlakozzatok hozzánk egy rendhagyó osztályfőnöki órára Hável igazgató úr engedélyével a (Lantos utcai) Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolába. Az ünnepi pódium-beszélgetésen részt vesz

NEMCSÁK KÁROLY színművész, mindannyiunk Vágási Ferije,

illetve amennyiben a vadkár, az énekóra, a zebegényi táboroztatás, Klarissza arcbőrének felfrissítése, a kereskedelmi televíziók indulása és egyéb mindennapos elfoglaltságok lehetővé teszik, a Szomszédok további egykori szereplői is (figyeljétek a híreket)!

● Az iskolai pódiumbeszélgetést követően a legendás Muskátli Presszónál néhány konyakkal emlékezünk kedvenc Szomszédainkra, testben és lélekben is felidézve felejthetetlen mondataikat.

● Beöltözni ér, védjük meg Gazdagrét nyugalmát több tucat Vágási Ferivel, tiltakozzunk a benzinár-emelés ellen Taki bácsik hadával, morogjunk kánonban Virágh doktor számtalan alteregójaként!

Legyen ez Gazdagrét történetének legnagyobb Szomszédok-flashmobja, de elsősorban egy olyan baráti találkozó, amely minden rajongó számára felejthetetlen marad... akár a SZOMSZÉDOK!

Eléggé úgy néz ki, hogy ez egy kötelező program. Ha tehetjük, Ladával érkezünk. Pirossal.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon