Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kinek kell saját divatmárka vagy kozmetikai termékskála, ha valami sokkal sokkolóbbal is elő lehet állni? Tíz olyan szupersztár által vezetett mellékes bizniszt mutatunk be, ami röhögve átlép a kliséken.

 1. 10/10


  Lemmy – Motörheadphöne

  Előbb gondoltuk volna, hogy a Motörhead sajnos már csak egykori énekese valami jóvágású whiskeyt dob a piacra, mint azt, hogy fejhallgatóval kerül elő. A termék főleg a középtartományra koncentrál, ellentétben a Beats-szel, ami inkább a basszust tolja bele az ember füleibe hatalmas erőkkel. Európában már jó ideje kapható a füles. Kíváncsiak lettünk.

 2. 9/10

  Dexter (The Offspring) – Gringo Bandito chili szósz

  A The Offspring énekese piacra dobta saját csípős szószát, amelyet a punkhaverok, főleg a Pennywise zenészei nem átallottak az egekig magasztalni. A rajongók biztos örülnek neki, de állítólag tényleg nagyon rendben van a mexikói kajákhoz elengedhetetlen csúcsmű. Ez mondjuk meg is magyarázza, miért hízott el Dexter az utóbbi jó néhány évben. Azt azonban feltétlenül meg kell említenünk, hogy nem csak ő az egyetlen rockszakmából érkezett chiliszósz-császár, az Aerosmith gitárosa, Joe Perry is vállalkozott a nagy feladatra a Boneyard Brew nevezetű pokoli főzettel.

 3. 8/10

  Ron Jeremy – rum

  Mit is áruljon a bajszos pornópápa, ha nem rumot? Valamivel csak illene megkínálni a kolléganőket a forgatás után! De vajon ki iszik egyáltalán ilyesmit? A „Felnőtt RUM” névre hallgató termék nyilván gyerekeknek nem is lenne adható, de ahogy a Mestert ismerjük, csak női egyedeket kínál meg vele, hogy ittas állapotban kihasználhassa a felfokozott szexuális vágyat. Aztán foroghat a kamera...

 4. 7/10

  Danny DeVito – limoncello

  Vegyen egy üveggel DeVito limoncellójából! Állítólag nagyon finom. A citrom alakú címkét megkapargatva pedig belengi a teret a citromillat. Hát mi ez, ha nem tökéletes vétel? A színész prémiumterméke sajnos már nem kapható, be kell érnünk holmi mezei limoncellókkal, meg azzal a szörnyű hírrel, hogy DeVito visszatér az Ikrek 2-ben (Hármasikrek munkacímen fut) Schwarzenegger és Eddie Murphy oldalán.

 5. 6/10

  Santana – Carlos női cipő

  A latinos gitártémák császára gondolt egyet, és belevágott a női cipőbizniszbe. Még 2005-ben indult a buli, és amennyire rossz ötletnek tűnt, annyira lepődött meg mindenki az üzlet sikerességén. A Carlos a mai napig működik, nem is rosszul. Az idei kollekciót meg is lehet tekinteni a hivatalos oldalon.

 6. 5/10

  David Lynch – kávé

  Mit is akarhatnánk venni egy olyan embertől, akinek filmjei rettegésfaktorától nem tudtunk elaludni néhány napon keresztül? Attól az embertől, aki Dale Cooperrel annyi kávét itatott a Twin Peaksben, amennyi csak belé fért? Valami olyat, amitől nem tudunk aludni legalább néhány órán keresztül. Kávét. Organikusat. Akár koffeinmentes változatban is, szép, fekete dobozban, bármilyen kiszerelésben.

 7. 4/10

  Tico Torres (Bon Jovi) – babaruházat

  A Bon Jovi dobosa nem ám női fehérneművel vagy szexjátékokkal keresi a mellékest, hanem saját tervezésű babaruhákkal (és cumival), amelyeken meglátszik a rock’n’roll, a termékeken ugyanis többnyire koponyák és különböző feliratok találhatóak. Ha netalántán rocksztár lennél, akkor csak ebbe öltöztesd a kölyköt. Meghálálja. A Rock Star Baby (mi más lenne a cég neve) oldalán megtekinthető a kollekció.

 8. 3/10

  Sylvester Stallone – puding

  Sly megtalálta a piaci rést, amikor magas proteintartalmú pudingot dobott a piacra. Nem volt véletlen a termék nemléte, az akcióhős termékét ugyanis a jóisten sem akarta megvenni, talán húst kellett volna árulnia. De azt megtette már korábban a japánoknál, bár akkor csak az arcát adta egy reklámhoz.

 9. 2/10

  50 Cent – vitaminos víz

  Azok, akik először az egészségre gondolnak a rapper neve hallatán, valamit nagyon tudhatnak. A VitaminWater névre hallgató nedűtől rappelni ugyan nem fogsz megtanulni, de kellően hidratált leszel, és ezer évig fogsz élni, hacsak valaki le nem puffant a gettóban. Atomtámadás ellen sem véd.

 10. 1/10

  Steven Seagal – energiaital

  Legyél energikus, és rúgj le mindenkit, mint Seagal. De vajon az energiaital elfogyasztása után a színészi eszköztárunk is egy csupasz csigáéval fog vetekedni? A Lightning Bolt névre hallgató ital mindenesetre jó poén. Bár állítólag ihatatlan.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.