Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Főzzenek bármit, mi biztosan megnézzük, hogyan készül az étel. Még akkor is, ha utána nem emlékszünk a receptre. Jöjjön most tíz olyan tévés szakácsnő, akik miatt semmi áron sem kapcsolnánk el egy főzős műsorról.

 1. 10/10


  Padma Lakshmi

  Műsor: Top Chef

  Salman Rushdie volt asszonykája ugyan már a 46. életévét tapossa, de mégis annyira szexi, hogy akarva-akaratlanul is a Nagy durranás pocakon bacont sütős jelenete jut eszünkbe róla. Padma tekintetétől ugyanis még a víz is felforr magától. Külön hatalmas piros pont jár neki azért, mert hajlandó volt betolni gyönyörű pofiját (is) az Eels-remek The Look You Give That Guy videoklipjébe is. Tökéletes.

 2. 9/10

  Ingrid Hoffmann

  Műsor: Simply Delicioso

  Na ő sem éppen mai csirke, Ingrid, a kolumbiai csodaszakácsnő 51 éves, de még mindig istenien néz ki. Ha a mozgása olyan, mint a szintén kolumbiai Shakiráé, akkor nincs több kérdésünk. A műsorát nyilvánvalóan több férfi nézi, mint nő.

 3. 8/10

  Sara La Fountain

  Műsor: New Scandinavian Cooking

  A 36 éves Sara finn és amerikai szülők gyermeke, aki tiniként modellként kereste meg a zsebpénzét. Ránézésre elég jól futhatott neki a szekér. A szépség sikeres műsorvezető, dizájner, aki a konyhában is remekül megállja a helyét, de akkor sem rezzen össze, ha cipőt kell terveznie. Univerzális tehetség.

 4. 7/10

  Nigella Lawson

  Műsor: Nigella konyhája

  Semmiképpen sem szeretnénk kihagyni a nemrégiben brutális fogyást produkáló Nigellát sem, aki akkor is szexi volt, amikor éppen volt rajta némi súlyfelesleg. Durva kisugárzása van, ami a képernyőről is lejön. Kérdéses, melyik verzió áll jobban neki. A teltkarcsú? A sovány? Vagy tényleg teljesen mindegy?

 5. 6/10

  Rachael Ray

  Műsor: Rachael Ray Show

  Na tessék, még egy ötvenhez közeli konyhásnéni, aki kifejezetten jól tartja magát. Ha ezek után valaki még azt meri mondani, hogy az étkezésnek nincs köze az öregedéshez, az súlyosan tévedhet. Sokan támadták Rachaelt akkor, amikor levetkőzött az FHM-nek, ő azonban nem bánta meg a döntését. Nincs is mit ezen megbánni.

  Fotó: FHM

 6. 5/10

  Nadia G

  Műsor: Bitchin’ Kitchen

  Nadia valójában egy nagyon tehetséges humorista, akinek főzős műsora sem túlságosan megszokott hangvételű, de hát pont ez a legszebb benne. Na meg a szakácsnő, aki ugyan nem az a tipikus szexi kategória, mégis van benne valami elmondhatatlanul dögös.

 7. 4/10

  Aida Mollenkamp

  Műsor: FoodCrafters

  Nos uraim, Aida nem csak főzni tud remekül, hanem focizni is, egy ideig pedig klasszikus balettet tanult. Foglaljuk össze akkor röviden: remekül néz ki, hajlékony, lehet vele meccset nézni, és csodásan főz. Biztosan van valami hibája, de őszintén, érdekel ez még valakit?

 8. 3/10

  Katie Lee

  Műsor: Top Chef

  A gyönyörűség igazi gasztronómiai szaktekintély, csak azt nem érteni, a 36 éves Katie hogyan mehetett férjhez ahhoz a Billie Joelhez, aki az apja lehetett volna. A hölgy és Joel útjai 2009-ben elváltak, azóta az énekeslegenda azokkal a fotókkal kénytelen beérni, amelyeken egykori asszonykája szexi fehérneműben villantja meg csodálatos lábait.

 9. 2/10

  Giada De Laurentiis

  Műsor: Everyday Italian

  Hihetetlen, de valamiért a tévés szakácsnők alig öregszenek. Giada például már 47 éves, és még mindig sok fiatalabb srác álma. Ezt például onnan lehet tudni, hogy szakácsnőnk előszeretettel szerepel a legszexibb anyukák éves listáján. Nem vagyunk túlságosan meglepődve ezen a tényen.

 10. 1/10

  Marcela Valladolid

  Műsor: Mexican Made Easy

  Egy jó mexikóit rendelnél? Mi lenne, ha egy ilyen lány főzné meg neked a saját konyhádban? Marcelának mindene a főzés, azon belül is a mexikói konyha, nekünk pedig ő lehetne a mindenünk. A szakácsnő 34 éves, egy gyermek édesanyja, a kicsi viszont biztosan hozzászokott már a jó csípős étrendhez.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.