A The Witcher: Wild Hunt volt az a játék, amivel a lengyel CD Projekt RED az egyik legértékesebb videojáték-fejlesztővé avanzsált, hogy aztán a kemény munkával felépített ázsiót egy csapásra romba döntsék a Cyberpunk 2077 csúnyán elrontott rajtjával.

A legendás játék megjelenése óta immár hét év telt el, így az említett zakó után épp itt volt az ideje, hogy a stúdió a renomé helyreállítása érdekében ismét visszatérjen a jól bevált formulához. A leleplező bejelentés a tegnapi napon be is futott, igaz, egy nem túl beszédes képen és némi információn kívül egyelőre nemigen tudtunk meg sokat a készülő folytatásról.

Ami némi izgalomra adhat okot, az az, hogy a The Witcher negyedik részében a harmadik epizód és a Cyberpunk 2077 esetében alkalmazott REDengine grafikus motort lecserélték az Unreal Engine 5-re, ami azt jelenti, hogy a játék látványvilága egészen biztosan elképesztő lesz.

A motort ráadásul a stúdió a jogtulajdonos Epickel együttműködve kicsit megkalapálja itt-ott, ami azt jelenti, hogy a játék valószínűleg nyílt világú lesz, ahogy az előzmény is az volt. A sztori tekintetében csupán a fenti grafikán olvasható „Egy új szaga kezdete” felirat lehet árulkodó, vagyis komoly újdonságok várhatóak a sztoriban. Mi nem csodálkoznánk, ha a divatnak megfelelően ezúttal egy női főhős körül bonyolódna a cselekmény.

Megjelenési dátum természetesen még nincs, de azt ki merjük jelenteni, hogy idén még biztosan nem vehetjük kézbe a játékot.

Ez is érdekelhet:

Nincs még egy olyan, mint a Gran Turismo

Így érdemes szerelmesnek lenni a motorsportba!

És ezt olvastad már?
Hugh Jackman már a Deadpool 3-ra gyúr, amit fotókkal is bizonyított