Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Buzz Bingo nagyon jó fej volt, amikor eldöntötte, hogy összeszámolja, melyik színész hányszor hullott el a filmjeiben. Ne zavarjon meg a főkép! A közvélekedés szerint hiába Sean Bean az ügyeletes hulla, valójában a fasorban sincs.

A listát egyébként a Buzz Bingo szerkesztői olyan látványos formában prezentálják, hogy az infókat érdemes náluk is fölcsipegetni.

Azt már az elején leszögezhetjük, hogy a nemek közötti egyenlőség a mozis halálok terepén egyelőre még nem köszöntött be, hiszen

Az összesített toplista első tíz helyezettje a férfiak esetében így néz ki:

7. Eric Roberts - 35 mozis halál
6. Tom Sizemore - 36 mozis halál
6. Lugosi Béla - 36 mozis halál
5. John Hurt - 39 mozis halál
4. Boris Karloff - 41 mozis halál
4. Dennis Hopper - 41 mozis halál
4. Vincent Price - 41 mozis halál
3. Lance Henricksen - 51 mozis halál
2. Christopher Lee - 60 mozis halál

És végül az abszolút győztes:

Az öreg Trejónak igazából nem is nagyon van olyan filmje, amiben megélte a stáblistát. Így kapásból csak a Machete-filmek jutnak eszünkbe, de hátha neked jobb a memóriád.

Az infografikának itt még nincs vége. Ha tovább görgetsz, az is kiderülhet számodra, hogy Hollywood történelmében az 1997-es év volt a leghalálosabb, amikor 330 szereplő halt meg a kamera előtt. A leghalálosabb film ebben az évben egyébként a Titanic volt.

A felmérés kizárólag azokat a halálokat vette figyelembe, amelyek a kamera előtt történtek, így a háborús filmek nem igazán vehették be az első helyet csak azért, mert egyébként a sztorijuk szerint több tízezren halnak meg valahol a háttérben.

Sean Bean neve egyébként egyetlen listában merül fel, a cselekmény során a legnagyobb valószínűséggel elhalálozó színészek között, de még itt is csak a tizedik.

Ezt a listát Kit Harington vezeti.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.