Közeledik a Daniel Craig-éra vége, ezért eljátszottunk a gondolattal, kit tudnánk elképzelni a leghíresebb titkosügynök szerepére napjaink legnagyobb sztárjai közül. Nálunk ők a befutók.

1. Tom Hiddleston

Jelenleg ő tűnik a legreálisabb lehetőségnek. A szaksajtó már most felkapta a nevét, mint a legvalószínűbb Bond-jelöltét. A jól értesültek már azt is tudni vélik, hogy Tommal a Sony is felvette a kapcsolatot. Ezzel azért érdemes kicsit óvatosan bánni, hiszen anno szegény Clive Owennel még egy szerződés-tervezetig is eljutottak a tárgyalások, aztán az egészből nem lett semmi. Lényeg a lényeg; Hiddlestonnak mi is nagyon örülnénk. Igaz, hozna egy kis feminin vonalat, de a csávónak vitathatatlanul van stílusa.

2. Tom Hardy

Ha a Sony tovább szeretné vinni a Craiggel elkezdett lényegre törő bikanyak-vonalat, akkor nem szerződtethetnek mást, mint Hardyt, aki jelenleg generációja egyik legjobb színésze. Tom, ha kell, elegáns, ha kell, úgy odacsap, hogy kő kövön nem marad. Imádnánk.

3. Henry Cavill

Henry az Az U.N.C.L.E. embere című Guy Ritchie-moziban már eljátszotta Bondot, csak éppen más néven. Szerintünk nem csak mi szeretnénk őt James szerepében látni, de a barátnőd is nagyon örülne neki. El kell ismernünk, hogy Cavill erre a szerepre született.

4. Oscar Isaac

Persze, az új Star Wars-ban és az Ex Machina-ban is szerettük, mert nagyon jó színész, de amit a Mutassatok egy hőst! című minisorozatban csinált, az már túlment minden határon. Mármint az, hogy Isaac mennyire botrányosan jó. A Sony nagyon jó lóra tenne vele, az tuti.

5. Michael Fassbender

Van kérdés? A faszi egyszerűen képtelen felmutatni akár csak egy gyenge alakítást. Mindenben nagyon jó, egy arcrándulással fest karaktereket és még az öltöny is pazarul áll rajta. Ha valaki tud felhozni akár egyetlen épkézláb érvet is ellene, a levelét várjuk a szerkesztőségbe.

6. Gerard Butler

Az idén 47 éves színész már tapasztalt akciósztár. Az ő személyével lehet, hogy Bond karaktere is veszítene néhány dimenziót, de nem biztos, hogy ártana a sorozatnak egy kis vegytiszta tesztoszteron, mert – különösen az utolsó részben – Craig már átment egy kicsit túl érzelgősbe. Bond nem szerelmes típus, könyörgünk!

7. Ed Skrein

Ő a titkos favorit, aki annyira titkos, hogy talán még nem is hallottál róla. Ő játszotta Ajaxet a Deadpool-ban, előtte pedig pontosan azt csinálta, amit Bond szokott: az A szállító: Örökség című – ne finomkodjunk – szutyokban elegánsba öltözve küldte át a rosszfiúkat a másvilágra. Edben valamiért mi mégis érezzük a potenciált.

8. Colin Firth

Nem először merült föl Firth neve lehetséges Bondként, de amióta láttuk a Kingsman: A titkos szolgálat-ban, különösen a templomi jelenetben, akár egy nagyobb összeggel is beszállnánk a bizniszbe, csak hogy láthassuk őt vodka-Martinit vedelni és fél kézzel hazaküldeni a gonoszokat anyucihoz. Légyszi, Sony, legalább fontoljátok meg!

9. Channing Tatum

Tatum plakátfiúból szépen lassan érett színésszé vált a szemünk előtt. A Foxcatcher-ben már egyenesen zseniális volt és később az is kiderült, hogy az olyan nagy nevek is komolyan veszik, mint például maga Tarantino. Szerintünk Bond karakterével is képes lenne megbirkózni.

10. Benedict Cumberbatch

Cumberbatchet mostanság divat szeretni, de nem hiába, hiszen nem csak remek ember, de zseniális színész és azt is el kell ismerni, hogy a faszi bizony még férfiszemmel nézve sem kispályás. Egészen biztos, hogy eddig soha nem látott mélységeit mutatná meg a titkosügynöknek. Kérdés, hogy ezt Craig után mennyire szeretné a közönség.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában