Úgy tűnik, lebukott a Boba Fett-sorozat
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mondjuk nem lepődtünk meg túlságosan.

Már jó régóta rebesgetik, hogy a Disney nagyon is tervez Boba Fett-tel valamit, volt már szó filmről is James Mangold rendezésében, aztán egy sorozatról, de amióta a Mandalorian zakatol előre, senki sem foglalkozott ezzel a projekttel. Egészen mostanáig. A Lucasfilm állítólag már nem csak tervezgeti a szériát, de konkrétan már a casting zajlik, és azt is leírták, hogy per pillanat milyen mellékszereplőket keresnek egy Mandalorian-előzménysorozathoz.

Az egyikük Kelton, egy izmos, erős, brit férfi valahol 23 és 27 év között, aki erős akaratú és arrogáns. A másikuk Lacey, egy 23 és 30 év közötti nő, aki bármit megtenne a céljai eléréséért, akár hazudni is képes a csapatának, egyébként erős vezetői képességekkel rendelkezik. Mindkettő mellékszereplő lenne valamiben, és elég valószínű, hogy nem a Mandalorianben.

Egyelőre senki sem erősítette meg, hogy valóban egy Boba Fett-minisorozat készül-e, de állítólag igen, és azt is tudják, mikor játszódik majd. A sorozat A Jedi visszatér utáni évekbe visz majd vissza, az előbb említett karakterek pedig a társai lesznek, Kelton pedig jó barátságban lesz az erővel. Ha olyan lesz, mint a Mandalorian mostanában, akkor csak jöjjön nyugodtan!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.